Boza_zvani_Pub
Početnik
- Poruka
- 15
zamolio bih vas za pomoc:
pre nekoliko dana kupio sam laptop:
HP G62-b30SM
Ekran : 15.6" LED HD BrightView (1366 x 768)
Procesor : Intel Pentium P6100 (2.0 GHz, 3MB L3 cache)
Memorija : 2GB ddrIII (1066MHz)
HDD : 320 GB 7200rpm
Grafička kartica : ATI Mobility RadeonHD 5470 512MB DDR3
i instalirao win7 ultimate 64 bit, medjutim kada odem na 'device menager' pod 'display adapters' stalno stoji 'standard vga graphic adapter', a ne moja graficka karta i rezoluciju ne mogu da povecam preko 1024/768
shvatio sam da je to zato sto nisam instalrao drivere za graf.
skinuo sam sa AMD i sa HP sajta sve moguce drivere za moju graficku i pokusao da instaliram medjutim nista se ne desava, i dalje isto sve u device menageru.
onda sam utripovao da uoste nema tu graficku karticu pa sam poskidao neke programe da mi skeniraju komp i samo jedan od svih mi je u delu za grafiku napisao da ipak imam:
ATI Mobility RADEON HD 5470 (PARK PRO/XT GL) [Hewlett-Packard]
stvarno ne znam sta da radim, verovatno ne umem da instaliram drajvere kako reba ili sam skinuo pogresne.
hvala na pomoci i srecna vam nova godina!
pre nekoliko dana kupio sam laptop:
HP G62-b30SM
Ekran : 15.6" LED HD BrightView (1366 x 768)
Procesor : Intel Pentium P6100 (2.0 GHz, 3MB L3 cache)
Memorija : 2GB ddrIII (1066MHz)
HDD : 320 GB 7200rpm
Grafička kartica : ATI Mobility RadeonHD 5470 512MB DDR3
i instalirao win7 ultimate 64 bit, medjutim kada odem na 'device menager' pod 'display adapters' stalno stoji 'standard vga graphic adapter', a ne moja graficka karta i rezoluciju ne mogu da povecam preko 1024/768
shvatio sam da je to zato sto nisam instalrao drivere za graf.
skinuo sam sa AMD i sa HP sajta sve moguce drivere za moju graficku i pokusao da instaliram medjutim nista se ne desava, i dalje isto sve u device menageru.
onda sam utripovao da uoste nema tu graficku karticu pa sam poskidao neke programe da mi skeniraju komp i samo jedan od svih mi je u delu za grafiku napisao da ipak imam:
ATI Mobility RADEON HD 5470 (PARK PRO/XT GL) [Hewlett-Packard]
stvarno ne znam sta da radim, verovatno ne umem da instaliram drajvere kako reba ili sam skinuo pogresne.
hvala na pomoci i srecna vam nova godina!