Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Tu istu igricu instaliraj preko te postojeće igrice pa onda pokreni ponovo deinstalaciju.....Ako neće ni tako, instaliraj Your Uninstaller i sa njim deinstaliraj....
Tu istu igricu instaliraj preko te postojeće igrice pa onda pokreni ponovo deinstalaciju.....Ako neće ni tako, instaliraj Your Uninstaller i sa njim deinstaliraj....
Hocu , probacu to sto si mi rekao... ali znaj , igrica radi to jest nije ostecena... sada sam odigrao prvu misiju i radi...dakle nije osteceno nista od igre , jedino mozda sektor programa koji je zaduzen za deistalaciju ili kako vec da ga nazovem
Resio sam problem... HVALA ti na ovom programu, preko njega je upalilo
Prvo sam probao da instaliram igru preko igre kako si mi rekao ali nije htelo jel je trazio automatski da prvo deinstaliram igru kako bi je o5 instalirao pa se pojavljivao isti problem...
Posle sam skinuo onaj program sto si mi rekao i probao da deinstaliram sa Quick Uninstall dugmetom ali nije htelo ... onda sam lepo isao na AUto Fix dugme i upalilo je... na kraju ocistih masinu sa CC Cleanerom i nasao je oko 8 giga za brisanje sto priblizno odgovara igrici Tako da je to to...
Hvala ti covek josh jednom Your Uninstaller definitivno radi posao Hvala !