Problem sa asus6600gt

Sanela

Početnik
Poruka
10
kupila sam pre 6meseci asusovu graficku 6600gt AGP karticu,imada sam sve pokusala(svi mogici Forceware drajveri,najnoviji 78.01)nikako ne mogu na televizoru da dobijem boju. Inace kartica radi bez problema.Pomozite mi da resim problem ako je ikako resiv!

Sa starijom katicom nisam imala problema(GForce 5700Ultra).Jednom sam uspela boju na kratko da dobijem,ali posle novog restartovanja opet isto(6600gt).Da nije mozda problem u Biosu kartice,ili bolje da to ne diram?Da nije mozda tv-out u pitanju?

Potrebna mi je boja,jer gledam satelitski program preko SKYSTAR2 kartice,i ovako crnobela slika je veoma frustrirajuca.Karticu ne bi da menjam jer sam jedva skupila pare za ovu,a u tom rangu cena ne verujem da ima bolja.

Sanela:
Potrebna mi je boja,jer gledam satelitski program preko SKYSTAR2 kartice,i ovako crnobela slika je veoma frustrirajuca.Karticu ne bi da menjam jer sam jedva skupila pare za ovu,a u tom rangu cena ne verujem da ima bolja.
Probaj da u opcijama kartice pronadjes dali ti je kartica podesena na PAL ili NTSC siste...to ce ti odrediti boju,Ako je izlaz NTSC...a TV ti radi na PAL sistemu kao vecina TVa kod nas..i ako TV nema automatsko prilagodjavanje kao noviji modeli...treba da podesis na PAL sistem...

Back