Konstantin
Obećava
- Poruka
- 76
Posedujem pomenutu karticu i imam "mali" problem s njom. Koristim program InterVideo Home Theater koji sam dobio uz nju. Podesio sam sve parametre (Cable, Pal i slicno) i prvi put otvorio program. Poceo je sam da skenira TV kanale. Prvo ih nije nasao bas sve, ali nije to glavni problem. Kada je zavrsio skeniranje, ponudio mi je opciju "close". Time se valjda zakljucuje trazenje i programi se memorisu i tako je i bilo. Medjutim nakon nekoliko dana program zaboravi kanale i zahteva ponovo autoscan. Kada ga obavim, on vise ne ponudi opciju "close" i ne moze vise da zapamti kanale. Kada ga reinstaliram, radi dobro, ali samo nekoliko dana, pa onda opet sve ponovo! Configurisanje se obavlja van programa i tu postoji nekakva tabela sa kanalima i sa mogucnostima SAVE i LOAD, ali ni sa tim nesto nije u redu. Inace slika i zvuk u pronadjenim kanalima je u redu.
Da li ne valja program, drajver ili je problem mozda hardverski ili nesto cetvrto? Ako neko zna ili sumnja na nesto, molim vas, neka mi pomogne! Svaki predlog je dobrodosao.
Postoji li neki besplatan program sa mogucnoscu gledanja TV-a osim MV2 playera?
Da li ne valja program, drajver ili je problem mozda hardverski ili nesto cetvrto? Ako neko zna ili sumnja na nesto, molim vas, neka mi pomogne! Svaki predlog je dobrodosao.
Postoji li neki besplatan program sa mogucnoscu gledanja TV-a osim MV2 playera?