Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Verovatno je ACDsee izgubio asocijaciju za te fajlove. Probaj da uradis sledece: desni klik na .jpg fajl open with>choose program..>klikni na acdsee>stikliraj "always use the selected program to open this kind of file">ok. Tako uradi i sa .png fajlom.
Ma kakvi nema sanse to sam pokusao prvo.Ne znam sta mu je brate.U options sve ok,opalio sam uninstal komplet,pa restart,ponovo install,ali opet isto.E jbt nervira me sve ovo.Imas li jos kakvu ideju?
desni klik na sliku, izaberes "open with" i u listi nadjes AcdSee. Cekiras dole "always use these program" (ili tako nesto slicno pise) i kliknes OK i to je to.
nema sanasa da upali.U options ima jpg i jpeg extenzije.E,i kad jednom kliknem na sliku ona mi se prikaze lijevo u onom prozorcicu malom,i otvara se preko bilo kog drugog programa ali nece preko acdsee-a.Problem je izgleda u njemu
rijesio sam problem. Tools/plugin settings i oznacis IDE_ACDStd.apl.Uh.....fala svima sto su se potrudili da mi pomognu,a evo,i ako jos neko ima obakav problem,rijesenja.