Molly Bloom
Zainteresovan član
- Poruka
- 313
Kupila sam ovaj modem i postpaid paket u MTS-u. Nesto ne funkcionise, a ja nemam vise nikakvu ideju sta bi moglo da bude u pitanju. :-(
Instalirala prema uputstvu.
Ima EDGE signal, radi SMS.
Ne može da se konektuje: A connection to the remote computer could not been established, so the port used for this connection was closed.
(Phone and Modem options) Modem: HUAWEI Mobile Conect 3G Modem: Properties:
• General: This device is working properly.
• Modem: Port: COM4, Maximum Port Speed: 460800
• Diagnostics (query modem): The port that the modem is using is currently open by another application. (Zbog ovoga sam jednom deinstalirala sve konekcije, restartovala, instalirala ovo opet, ali opet isto...) AT+GCI COMMAND NOT SUPPORT
(Device Manager - Ports)
HUAWEI Mobile Conect – 3G PC UI Interface (COM5)
Properties:
• Port Settings:
o Bits per second: 9600 (može da se podešava 75 - 128000)
o Data bits: 8 (ima od 4 do 8 )
o Parity: None
o Stop bits: 1
o Flow control: None
Advanced settings for COM5
• Use FIFO buffers ... (isključivala ovu opciju i ništa opet)
Juče sam prošla kroz ceo Troubleshooter, ne sećam se više šta sam sve isprobavala, bezuspešno. Nemam blage u čemu je problem.
I dalje me zbunjuje ovo COM4 i COM5, ali kad nešto promenim – sve se pokvari.
Juče sam updateovala softver, nije vredelo. Danas nisam uključila update u instalaciju.
Molim vas, ako neko ima ideju sta bi moglo da bude u pitanju, pomozite mi, jako mi je vazno da ovo sto pre resim.
Instalirala prema uputstvu.
Ima EDGE signal, radi SMS.
Ne može da se konektuje: A connection to the remote computer could not been established, so the port used for this connection was closed.
(Phone and Modem options) Modem: HUAWEI Mobile Conect 3G Modem: Properties:
• Modem: Port: COM4, Maximum Port Speed: 460800
• Diagnostics (query modem): The port that the modem is using is currently open by another application. (Zbog ovoga sam jednom deinstalirala sve konekcije, restartovala, instalirala ovo opet, ali opet isto...) AT+GCI COMMAND NOT SUPPORT
(Device Manager - Ports)
HUAWEI Mobile Conect – 3G PC UI Interface (COM5)
Properties:
• Port Settings:
o Bits per second: 9600 (može da se podešava 75 - 128000)
o Data bits: 8 (ima od 4 do 8 )
o Parity: None
o Stop bits: 1
o Flow control: None
Advanced settings for COM5
• Use FIFO buffers ... (isključivala ovu opciju i ništa opet)
Juče sam prošla kroz ceo Troubleshooter, ne sećam se više šta sam sve isprobavala, bezuspešno. Nemam blage u čemu je problem.
I dalje me zbunjuje ovo COM4 i COM5, ali kad nešto promenim – sve se pokvari.
Juče sam updateovala softver, nije vredelo. Danas nisam uključila update u instalaciju.
Molim vas, ako neko ima ideju sta bi moglo da bude u pitanju, pomozite mi, jako mi je vazno da ovo sto pre resim.