Problem s racunarom..

zorica77

Početnik
Poruka
45
Pozdrav,imam jedan problem vec duze vreme mi racunar koci,narocito kad igram igrice na fb,ne znam do cega je,jednostavno mu treba 5-10minuta da udje u igricu,zablokira hard ili sta vec posto vidim da non-stop sija i to me bas nervira,imam samo 512 mb ram memorije pa je mozda to u pitanju?Ako moze neka pomoc unapred hvala..:)

Mogao bi imati i bar 1 Gb ram-a!
Probaj da reinstaliras flash player!
Prvo proveri da li ti nije ukljucen neki proces...kao bittorrent, ili nesto trece! pa ugasi i onda vidi kako ti ide?
El koristis ccleaner?

Da,koristim ccleaner,pogasila sam sve nepotrebne procese,reinstalirala flash player ali nista nije bolje,za ram znam zato i pretpostavljam da je to u pitanju..svakako hvala

Poslednja izmena:
Da,koristim ccleaner,pogasila sam sve nepotrebne procese,reinstalirala flash player ali nista nije bolje,za ram znam zato i pretpostavljam da je to u pitanju..svakako hvala

Hm..onda ne znam, ako ti je Xp kako si navela ne bi trebalo da ti 512mb ram-a pravi nekih problema, iako sam ja svojevremeno na firefoxu na xp sa 2gb rama imao slican problem!
Ako koristis operu Ie ili firefox probaj sa google chrome! Ako ne pomogne onda stavi bar 1Gb ram-a

Back