Problem s prepoznavanjem HDDa

RaiKkonen 911

Aktivan član
Poruka
1.195
Pozdrav svima, trazio sam ovakvu ili slicnu temu i nasao sam par tema koje ipak ne odgovaraju na moj problem.

Naime, kupio sam pre neki dan Sata 2 WD 3200JS hard disk, a vec imam WD1200JD SAta(ne znam jel sata 1 ili 2,niti koja je razlika ). Vidi ga bios, vidi ga device manager, ali u My Computer ne postoji. Sta ciniti?

RaiKkonen 911:
Pozdrav svima, trazio sam ovakvu ili slicnu temu i nasao sam par tema koje ipak ne odgovaraju na moj problem.

Naime, kupio sam pre neki dan Sata 2 WD 3200JS hard disk, a vec imam WD1200JD SAta(ne znam jel sata 1 ili 2,niti koja je razlika ). Vidi ga bios, vidi ga device manager, ali u My Computer ne postoji. Sta ciniti?

Treba da ga formatiras!!!!! Pokreni sa Hiren's Boot-a (bootabilnog diska) ili sa Ultimate Boot-a Partrition Magic i formatiraj ga ...... posle toga ce ga viditi My Comp....

Pozdrav!

Baciti WD u Dunav ili najblizu vodenu povrsinu a predhodno ga dobro izudarati cekicem da ga ne proba neko drugi. Najbolji savet, ove godine sam kupio WD200 otpakovan predamnom i zezao sam se dobrih 5 dana dok nisam popizdeo i vratio odakle sam kupio na proveru i jednostavno su mi rekli neispravan.

Back