Problem,pomozite molim vas.

• Začetnik teme Začetnik teme DiM94
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
decko je iz nisa verovatno i tamo je vatao/kresnuo svoju devojku. obicno se vode devojke tamo i kresnu se... :) jel ti jasno sad!? :) drugim recima hteo je da kaze da se sve pretvorilo u seksanje, eto. zaljubljenost je nestala, ljubavi nikad nije ni bilo.

:think: obicno se vode :eek: nisam znala za to...a doticnom mladom gospodinu bih rekla da bi mogao da pocne da je vodi na neka malo lepsa mesta, nek se potrudi ako mu je stalo :bye:

Sest meseci smo u vezi,nije bas malo.Devojka mi je pre izvesnog vremena rekla da joj nije vise kao pre,da me voli,ali da jednostavno nije vise kao pre i ako tako nastavi da bude,necemo jos dugo.Sve se uglavno svelo na njen dolazak kod mene kuci,odlazak u tvrdjavu i to je to,postalo joj je monotono,potrebna nam je,ako tako mogu da se izrazim,nekakva akcija malo.Molim vas pomozite,mnogo je volim,a ne zelim da je izgubim.

Rekla ti je da ako nastavite tako, necete josh dugo.:neutral: Auuuu brate...shutni ti nju prvi jer ce ona tebe uskoro. Bolje ti nju nego ona tebe.

Sest meseci smo u vezi,nije bas malo.Devojka mi je pre izvesnog vremena rekla da joj nije vise kao pre,da me voli,ali da jednostavno nije vise kao pre i ako tako nastavi da bude,necemo jos dugo.Sve se uglavno svelo na njen dolazak kod mene kuci,odlazak u tvrdjavu i to je to,postalo joj je monotono,potrebna nam je,ako tako mogu da se izrazim,nekakva akcija malo.Molim vas pomozite,mnogo je volim,a ne zelim da je izgubim.

Probaj neku akciju pred publikom.

Back