problem outlook

taureg

Obećava
Poruka
73
Pozdrav svima, molim za pomoc...na starom kompu na XP sam postu primao preko outlooka, sad sam uzeo novi racunar i instalirao win7, naravno nema outlooka na win7 ali kao alternativa ima win live mail..e sad,imam 2 mail naloga i 1 radi ok,ali drugi nece iako sam 100x proverio podesavanja,potpuno sve isto kao na outlooku podeseno i neceee...u cemu je caka????H V A L A

nisi naucio sta sve ima u XP-u, Visti a vec koristis Win 7 i tu neces sve saznati. Imas negde opciju user account koja omogucava da imas koliko hoces naloga (bar sam video kad sam koristio 95-icu :). Ne verujem bas da 7-ica nema outlook-a verovatno su ga uspesno sakrili mislim na postu :). Na XP-u ne koristim to sr**je jer prvo pokupis virus i tek ti onda prijavi antivirusni program da si ga dobio, a ne volim da se patim cisteci gamad

Molim da da neko odgovor na pitanje i da se neznalice ne javljaju...znaci ovaj covjek iznad sto je odgovorio bjezi od pitanja...nije poenta sto sam presao na win7 a nisam na xp, nego mozete li mi rijesiti problem ili ne???? nije problem reci ne znam...molim da se jave oni koji ce pazljivo procitati pitanje!!!

ala si ti neurozan. Zaobidji Outlook otvori nalog na gmail, yahoo, hotmail a i kad negde odes lako pristupas posti, ako ti bas trebaju kontakti otidji negde ko ima komputer i prebaci svoje kontakte usput i obavesti o promeni maila naravno ako se odlucis

Back