Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Covece, ta kartica ni da je polovna ne moze da kosta toliko, pa nova je oko 430 evra. A da nemas mozda neki procesor na 5 Ghz, koji si platio 300 evra. Hej, Dzimi, jel mogu i ja?
tommy the gun. ti bre zesce baronises.
sad sam proverio cenovnik i grim je u pravu. Nova kosta 430 evra (eventualno negde moze da se nadje nesto jeftinije)
Licno mislim da su te zavrnuli zesce posto smatram da nemas razloga da lazes.
A to je ti nemas x850xt
ti imas nesto drugo a to je
9800Pro IceQ
To kosta oko 200 evra ima taj ice q koji si spominjao ali je to daleko od x850xt. Tebe su zesce zavrnuli i rekli ti da imas x850xt.
ma graficka je super. a i platio si ono sta si dobio tako da te sustinski i nisu nesto puno zeznuli, i nemas nesto potrebe da je menjas narocito ako ti tako dobro radi kao sto kazes a fear je ocigledan dokaz, jedino sto su ti rekli da si dobio nesto sta nisi
Nema veze i mene su svojevremeno probali tako sto su mi uvalili gf6200 koji je 64bitni umesto 128bitnog koji sam iskljucivo trazio pa sam ih uhvatio
Na njima je da probaju da varaju a na tebi da to otkrijes
secam se da je u mohi (jednoj verziji) bilo mesto, tacnije zamisljenja linija na jednom nivou gde se racunar ili zaglavljivao ili resetovao, sad sam vec zaboravio, (nisi mogao nikako da je prodjes) a posle sa drugom verzijom igre taj deo sam prosao bez problema. Moze se desiti da nemas dobru verziju igrice.