Problem klempavosti!

Ako je problem mali,resi ga frizurom,svaka operacija nosi rizik,nije vredno.Ne bih da te plasim ali bilo u novinama za onu devojku sto je operisala cukalj i lose zavrsilo
Mada ako ti bas jako smeta ...srecno

Ja mislim da bi trebao da ih operišeš, ako ti baš smetaju. Operacija se radi pod lokalnom anestezijom i posle neko vreme nosiš zavoj.
Znam nekoliko ljudi koji su ih operisali i niko se nije pokajao. Čak sam i zaboravila da su nekada imali taj problem. Ti si me sad podsetio.
Verovatno se i oni slabo sećaju.

Ja imam mali problem sa usima tj. klempavost i razmisljam vec neko vreme o operaciji. Iskustva operisanih?
Oперисала се моја комшиница пре 5 године.
Операција изведена у локалној анестезији у државној установи...ОРЛ Клиника КБЦ "Др Драгиша Мишовић"..
Девојка је сасвим задовољна како то сада након 5 година изгледа...

Поред КБЦ "Мишовић" , колико ми је познато, операцију "клемпавости" или otapostasis, раде све државне ОРЛ Клинике /ОРЛ Клиника КЦ Србије, ОРЛ Клиника КБЦ Звездара..
Такође се ради и на Клиници за пластичну и реконструктивну хирургију...

Не знам да ли трошкове такве операције тренутно покрива фонд за здравствено осигурање, јер они стално мењају "позитивне и негативне листе" што лекова, дијагностичких процедура или самог лечења....

Прегледај се код ОРЛ у свом Дому здравља...
Сигурна сам да ћеш добити потпуну информацију...z:)

Ako ti to nije samo momentalni hir već nešto što te godinama nervira - operiši brate! Danas je izgled veoma bitan, zašto da te emotivno ili čak profesionalno koči takva sitnica?
Ali budi veoma oprezan. DOBRO se raspitaj o hirurgu koji će ti to uraditi. Estetska hirurgija je u velikoj ekspanziji pa operiše ko god stigne - i početnici,i priučeni pa su i rezultati svakakvi. Pričao mi je jedan drugar, hirurg, kako je nekom momku pononvo radio korekciju ušiju, jer su mu na prvoj operaciji toliko prišili uši uz glavu da dečko nije mogao ni naočare da stavi. Zaista ima svačega.

И ја гласам за операцију, ако му заиста смета.
Само да после не крене редом, прво уши, а онда нос, па јагодице, па листове на ногама...:lol:
Шалим се мало, надам се да постављач теме не замера. ;)

Back