M Mikac.nb1 Početnik Poruka 4 05.03.2004. u 19:28 - Problem Javljanja #1 Ako iko zna pomozite. Jasno mi je kako mogu da zovem preko modema ali kako da nateram racunar da zvoni i kako da se javim u krajnjem slucaju?
Ako iko zna pomozite. Jasno mi je kako mogu da zovem preko modema ali kako da nateram racunar da zvoni i kako da se javim u krajnjem slucaju?
I ins Početnik Poruka 3 13.03.2004. u 11:13 - Problem Javljanja #2 anprani aplikaciju koja treba da registruje naizmenicnu struju frekvencije 15-30Hz koja dolazi na modem.
anprani aplikaciju koja treba da registruje naizmenicnu struju frekvencije 15-30Hz koja dolazi na modem.
M Mikac.nb1 Početnik Poruka 4 13.03.2004. u 14:51 - Problem Javljanja #3 ins: anprani aplikaciju koja treba da registruje naizmenicnu struju frekvencije 15-30Hz koja dolazi na modem. Kliknite za proširenje... E fino samo bi mi dobro doslo na srpskom ako imas neku semu evo ti adresa pa se javi Lua@neobee.net
ins: anprani aplikaciju koja treba da registruje naizmenicnu struju frekvencije 15-30Hz koja dolazi na modem. Kliknite za proširenje... E fino samo bi mi dobro doslo na srpskom ako imas neku semu evo ti adresa pa se javi Lua@neobee.net