PROBLEM... HELP !!!!

• Začetnik teme Začetnik teme scum
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

scum

Početnik
Poruka
14
Uzeo sam Leadtek WinFast TV2000 Global TV karticu.
Prilikom instaliranja, sve je islo glatko i sve TV programe sa kablovske je memorisao.
Medjutim, kad se resetuje komp, svi se programi gube, i kada ukljucim ponovo Channel scaner, ne pronalazi mi nista, tj nema TV programa.
Kada reinstaliram TV karticu, ponovo je sve u redu dok ne resetujem komp...

Trebalo bi da napomenem da koristim Win Vistu 64bit i da sam skinuo drivere sa Leadtek-ovog site-a za taj OS.

Da li je iko imao ovaj problem i da li iko zna kako da ga resim....????

POZZZZ svima....

Uzeo sam Leadtek WinFast TV2000 Global TV karticu.
Prilikom instaliranja, sve je islo glatko i sve TV programe sa kablovske je memorisao.
Medjutim, kad se resetuje komp, svi se programi gube, i kada ukljucim ponovo Channel scaner, ne pronalazi mi nista, tj nema TV programa.
Kada reinstaliram TV karticu, ponovo je sve u redu dok ne resetujem komp...

Trebalo bi da napomenem da koristim Win Vistu 64bit i da sam skinuo drivere sa Leadtek-ovog site-a za taj OS.

Da li je iko imao ovaj problem i da li iko zna kako da ga resim....????

POZZZZ svima....

i tako....
ako uopste nekog interesuje, resio sam delimicno problem, ali sa tim resenjem mi ne radi daljinac...

ajd, uzdravlje... ;)

I sta su se ljudi uopste istripovaliu sa tom vistom? To nama u Srbiji uopste ne treba, nudi manje mogucnosti samim tim sto grabi vise hardware resursa, ne dozvoljava ovo, ono... Ko je uopste Microsoft da nam odredjuje sta smemo, a sta ne?
Predlog: vrati se na XP, bice bolje.
Ja na jednom racunaru cak imam pored XP-a jos i 98, zbog drivera za kater, i diskovi koje XP prijavljuje kao neispravne, 98 cita bez problema.

Back