Problem gole guzice

Trenerka je najveći neprijatelj čoveka koji ima manji višak kg!

Sa trenerkom mali višak za čas posla postane ogroman višak.

Zato svima koji imaju višak preporučujem najtesnije pantalone u koje mogu da uđu i jak kožni kaiš sa rupama za mršavog čoveka.

Kad to nosiš, u jednom trenutku kažeš sebi "mogao bih malo da probušim kašiku, dosta mi je ove neprijatnosti...." :mrgreen:
Kasno je za taktiku kad gjuzica sevne.

U zadnje vrijeme sam dobio stomacic, nista strasno ,manji stomacic ,bas ono seksi ,mangupski medjutim kad cucnem uvijek ispadne pola gole guzice,zena me ismijava a kad sam rekao da cu tregere kupiti ,kad bi pogled mogao da ubije pao bi odmah mrtav kako me pogledala.Kako vi sa malim ili velikim stomacicem ovaj problem rijesavate?
Tregeri
Bio sam 2X Mister Guza u MAXI-ju - mart i avgust 2025-te
Drugi put je pao i sočan rukohvat potrošačice

U zadnje vrijeme sam dobio stomacic, nista strasno ,manji stomacic ,bas ono seksi ,mangupski medjutim kad cucnem uvijek ispadne pola gole guzice,zena me ismijava a kad sam rekao da cu tregere kupiti ,kad bi pogled mogao da ubije pao bi odmah mrtav kako me pogledala.Kako vi sa malim ili velikim stomacicem ovaj problem rijesavate?
ti si brate spreman da ides kod usamljenih domacica i popravljas vodovodne cevi :mrgreen:

images

Trenerka je najveći neprijatelj čoveka koji ima manji višak kg!

Sa trenerkom mali višak za čas posla postane ogroman višak.

Zato svima koji imaju višak preporučujem najtesnije pantalone u koje mogu da uđu i jak kožni kaiš sa rupama za mršavog čoveka.

Kad to nosiš, u jednom trenutku kažeš sebi "mogao bih malo da probušim kašiku, dosta mi je ove neprijatnosti...." :mrgreen:
to je balasevic na jednoim koncertu rekao

idem u prodavnicu i trazim pantalone velicine U
prodavacica ga pita..koja je to velicina mi imamo standardno s,m,l,xl .. balasevic kaze U od uckur :mrgreen:

Nemam ni stomak, a ni golo dupe. Imala sam problem jedino u srednjoj školi kad žensko nije moglo da kupi normalne farke nego sve sa onim niskim risom. Bog ne dao nikom da to opet mora da kupuje i nosi. Uvek sam vezivala nešto oko struka a la fazon, a ustvari je bilo da pokrijem golotinju kad samo sednem... što se u školi nepravedno mnogo radi. Sedelački način života baš toliko nije normalan. Od dece se prave bumbari jer sede po 7+ sati dnevno, ali to je već neka druga tema.
Veži oko struka nešto kao i ja što sam. Furaj "svoj fazon" u službi zaštite svog, ničim krivog i zaslužnog, a samo korisnog dela tela, od podsmeha i kritike. :zcepanje:

I dupeta. Jes, samo to toliko. Koji macan, smanji malo viljušku da ti negde ne prsnu pantalone.
Ne dupe vrhunsto zene ga zagledaju stalno samo stomacic, ovo je istinita prica ,dok sam zivio sam odem u prodavnicu gdje peku pilice ,kupim pola pileta ,kruh i gotovu salatu, preselim se i nakon 20 godina sretnem zenu u gradu koja je radila u prodavnici ,zeni 80 godina i ja ono bakicu da pozdravim ,dobar dan sjecate li me se ja sam prije kupovao pilice ,kaze baka kako da te se ne sjecam sinko, cekale smo da se okrenes ,sve smo se oblizivale kad ides kuci kakvu su dobru guzicu imao.

Back