problem cpu speed

• Začetnik teme Začetnik teme brancoli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
B

brancoli

Gost
Pregledao sam mnoge probleme na ovu temu ali nista slicno nisam pronasao.Evo mog problema imam intel p4 3.2ghz asus motherboards i sve to radi ok cak sam podigao brzinu na 3.56 ghz.Imam i neke programe za testiranje brzine i tu je sve kako i treba .Problem je kada hocu da instaliram program svog kablovskog interneta.Pri instalaciji program cekira 1.os 2.internet explorer 3.total memory 4.cpu speed e tu je problem zaustavlja instaliranje cpu speed 320 mhz to je ispod limita kad ga stavim na 3.56ghz izbaci mi 356 mhz ne mogu dalje da instaliram.Sto se tice rada kompjutera ostalo je sve u redu samo da kazem da sam probao cd za instaliranje na drugom kompjuteru i sve je ok zahvaljujem na pomoci.

BTW, za kablovsku ti ne treba nikakav program, samo prikačiš kabl na kablovski modem a mrežnim kablom povežeš komp, podesiš TCP kako ti je rekao provajder i voila.

Ti programi su uvek katastrofa i ne treba ih instalirati, nije uopšte potrebno.

instaliranje sam probao u oba slucaja i problem je isti mene posle ovog instaliranja interesuje dali je brzina cpu stvarna 3.2ghz .Mada mi neki programi pokazuju da je ta brzina 3.2 ghz i po svim ostalim pregledima to je to. Ovaj cd mi je dao moj internet provajder Road Runner i ne mogu instalirati njihov servis ili kako kazu RR Medic a to mi je potrebno ,u svakom slucaju hvala za savete.

Back