Problem citanja CD-a na DWD-RW

Radoznali

Početnik
Poruka
14
Ovako imam DVD rezac Optiarc NEC AD-7170A,vec pet meseci koliko je star radio je dobro,dok od pre neki dan cita samo DVD-diskove dok CD-diskove ne cita.
Imam jos jedan DVD citac COMBO i on radi dobro vec 3godine.
Zamolio bih nekog ko zna u cemu je problem da mi po mogucstvu pomogne.
Hvala i Pozdrav

Imam isti rezac.I sto je najgore kod mene nekad hoce da cita dvd a nekad ne-naravno isti dvd u pitanju !
Imam i Pioneer 109r koji isti dvd uvek procita.
Takodje kada ostavim neki disk otvoren nec nece da ga vidi kao otvorenog dok Pioneer hoce....
Reci sada ko je tu pmaetan da zakljuci nesto iz toga ...

Mozda su mislili na flesovanje tog dvd rom-a.Inace pazljivo s tim-ode garancija ako nije fabricki firmware.I pored toga sam odradio flesovanje :) morao sam da vidim sta ce biti-mozda je za nijansu bio bolji u par aspekata-vredi probati-opet kazem moje misljenje i moje iskustvo nece se svi sloziti s ovim ...

Ovako imam DVD rezac Optiarc NEC AD-7170A,vec pet meseci koliko je star radio je dobro,dok od pre neki dan cita samo DVD-diskove dok CD-diskove ne cita.
Imam jos jedan DVD citac COMBO i on radi dobro vec 3godine.
Zamolio bih nekog ko zna u cemu je problem da mi po mogucstvu pomogne.
Hvala i Pozdrav

Problem je u tome sto si taj DVDRW platio sigurno 30-tak eura,mozda i manje.
Kupio sam i ja LiteOn za 2400din. koji reze odlicno na Verbatim diskovima,ostale kako kad,ali to nije bitno jer je razlika u ceni diskova ~2din.Ono sto je bitno-nece da cita sve diskove,dok Sony CDRW star 4 god.radi kao prvog dana.
Koliko para,toliko muzike.

Back