- Poruka
- 77.389
Probija me znoj kad pijem RedBull
A vas?
A vas?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oduvek ili u poslednje vreme ?
Ne pijem redred nikada,a znoj me stalno probija.Jedino zimi u kratkoj majici na minusu se ne znojim.Probija me znoj kad pijem RedBull
A vas?
Dok sediš smirom, šta gledaš na ekranu ? Jel za +18 ?Popijem RedBull i sedim smirom kad odjednom počne da mi udara jara u glavu i da se znojim.
Nadam se da to smeće piješ samo ponekad, najbolje nikad ili vrlo retko.Probija me znoj kad pijem RedBull
A vas?
totalno sam opušten, nigde ništa ne zatežeDok sediš smirom, šta gledaš na ekranu ? Jel za +18 ?
Možda je tu začkoljica
Probija me znoj kad pijem RedBull
A vas?
RedBull je dobra stvar ali ne sme da se preterujeTi pijes to djubre?
Samo ako se pije preko mere, a glavna zamerka je kafein kog aima kao u jednoj šoljici kafe (po konzervi)Nadam se da to smeće piješ samo ponekad, najbolje nikad ili vrlo retko.
Štetno je za srce.
Za sta je dobra stvar?RedBull je dobra stvar ali ne sme da se preteruje
Samo jedna konzerva popularnog energetskog napitka "Red bul" može da poveća rizik od srčanog napada ili šloga, čak i kod mladih ljudi, upozoravaju naučnici.Probija me znoj kad pijem RedBull
A vas?
To ti jetra i bubrezi kažu baj bajProbija me znoj kad pijem RedBull
A vas?
Ne bato. To niacin (vitamin B3) širi krvne sudove, slično aspirinu.To ti jetra i bubrezi kažu baj baj