Jedno ne iskljucuje drugo. Farbanje kose i kreme ne sluze da bi se sakrile godine, ili ne sluze samo tome. Iskreno, meni je to deo celokupne kulture zivota. Moje misljene je da ne moze zena da bude negovana samo tako sto ce jesti povrce i setati, a da nikad nije stavila kremu, ofarbala se ili nasminkala. Cak mi se i ne svidja kad vidim devojke koje su rano osedele a nisu farbane. Cisto vizuelno mi ne izgleda lepo, nema veze s tim da li izgledaju starije ili ne.
Recimo, ja se zdravo hranim, setam kad mogu, vezbam pomalo, uvek sam imala liniju i nisam nikad morala da se trudim da je zadrazim/postignem. Ali sam isto tako uvek volela da koristim kremice. Ne farbam se jer nemam potrebe, imam lepu boju kose, samo povremeno stavim kolor sapmon da mi kosa dobije sjaj.
Uvek se setim maminih reci "Vodi racuna o sebi u mladosti da ti starost bude azahvalna".
Volim da budem negovana, a to dakako ukljucuje i kremice i sminku i parfeme i moderne krpice. I nadam se da cu za jedno 30 godina biti moderna bakica.