- Poruka
- 1.305
Kojim stazama koracate drage zhene?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Farbati se i kljackati da se sakriju godine ili se baviti sporticem i zdravom ishranom ali ne kriti godine uz pomoc farbanja kose, centimetrima debelih slojeva pudera i ostalog!?
Farbati se i kljackati da se sakriju godine ili se baviti sporticem i zdravom ishranom ali ne kriti godine uz pomoc farbanja kose, centimetrima debelih slojeva pudera i ostalog!?
Baš danas komentarišem kako mi žene koje propagiraju zdrav život izgledaju namučeno i besno. Ako ne volite da se farbate i šminkate nemojte. Pustite žene koje vole da to rade. Ako volite da izgledate kao strašila, budite. Samo, lep izgled je stvar kulture. Da li imamo jednaku meru za lep izgled? E o tome valja raspravljati. Žena treba da bude negovana i elegantna.
puder nisam nikad stavljala...farbam se ne da bih pokrila bele mada ih imam vec zato sto mi se vise svidja kako mi stoji plava od moje prirodne boje koja je crna, .....povremeno vozim bajs, jedem sve, a uvek sam jela dosta povrca pa to radim i sad, ,,,sve moje godine su moje..jedino me malo bore nerviraju, ali sam odustala od nerviranja..mazuckam se kremicama kao sto sam to uvek i radila,,,,ne ocekujem da ce me podmladiti vec samo smanjiti zatezanje koze
, godine mi stoje kako mi stoje,,,fizicki,,,,u glavi sam jos klinka i to me raduje....jos uvek volim deda mraza i glasnu muziku i radujem se sitnicama....i eto....to bi bilo to
![]()
uh sestro iz crna u plaFo? pa to je vec tretman
mene sad buni kako se piše bora ili Bora : S
ili to zavisi od toga ko je vlasnik bore?
e, da, ja se ne farbam, al počeću
to ti je mucenje hehehe zesce al imam plave oci pa ide to dobro, a i dobru volju da budem plavusa
moj drug iz srednje skole jednom kad me sreo crnu me pitao sto sam se ofarbalau crno
sa crnom kosom je groznoooooooooooo..bar meni![]()
Andjo spusti taj rafal! Tolko paljbe odavno nisam cula, cuj moram se farbati i izlagati se da fasujem CA od tolke hemikalije koje naturam na glaFu!? Ja mislim da je vecina zhena progutala mamac kozmeticke industrije i tako puni pare nekim izuzetno pametnim glaFama! Moj profesor anatomije je jednom reko "sve to lepo pobacajte i kupite obicnu niVeu to je sasvim dovoljno sve ostalo je lazh jer jedna krema uopshte nije u stanju da odputuje u taj sloj kozhe gde bi trebala da vam ispuni ta lazhna obecanja"
dakle koristim shampon i umekshivac za kosu (al samo da cesalj more proci kroz uvojke mi)
gel za tushiranje i bodylotion, nivea soft za lice, tabane nekad oturpijam i namazhem niveom a noci natakarim pamucne carapice (sasvim dovoljno)
pod pazuhom koristim iskljucivo jednu vrstu dezodoransa bez onih stetnih dodataka za koje se kazhe da izazivaju CA grudi!
i to je sFe meni vishe nishta ne treba!
Baka mi je umrla u 70-oj bRez ijedne bore a kreme vidjela nije ma da mi je vazda govorila najzdravije je umiti se mlijekom od oFce i jedino to je praktikovala!
mama mi takodje nema Bora a ja njena cerka takodje nemam bora! (nasledno)
sFaki dan popijem 3 litre negazirane Fode i 500 ml zelen caj sa jasminom.
sve ukupno ja mjesecno dajem 15 eura na kozmetiku a nemam osjecaj beSnila ili naPacenosti
Bog stobom Andjo
buduci da se farbam od 16-te, nesto bas i ne mogu da kazem da... krijem godineFarbati se i kljackati da se sakriju godine ili se baviti sporticem i zdravom ishranom ali ne kriti godine uz pomoc farbanja kose, centimetrima debelih slojeva pudera i ostalog!?
Andjo spusti taj rafal! Tolko paljbe odavno nisam cula, cuj moram se farbati i izlagati se da fasujem CA od tolke hemikalije koje naturam na glaFu!? Ja mislim da je vecina zhena progutala mamac kozmeticke industrije i tako puni pare nekim izuzetno pametnim glaFama! Moj profesor anatomije je jednom reko "sve to lepo pobacajte i kupite obicnu niVeu to je sasvim dovoljno sve ostalo je lazh jer jedna krema uopshte nije u stanju da odputuje u taj sloj kozhe gde bi trebala da vam ispuni ta lazhna obecanja"
dakle koristim shampon i umekshivac za kosu (al samo da cesalj more proci kroz uvojke mi)
gel za tushiranje i bodylotion, nivea soft za lice, tabane nekad oturpijam i namazhem niveom a noci natakarim pamucne carapice (sasvim dovoljno)
pod pazuhom koristim iskljucivo jednu vrstu dezodoransa bez onih stetnih dodataka za koje se kazhe da izazivaju CA grudi!
i to je sFe meni vishe nishta ne treba!
Baka mi je umrla u 70-oj bRez ijedne bore a kreme vidjela nije ma da mi je vazda govorila najzdravije je umiti se mlijekom od oFce i jedino to je praktikovala!
mama mi takodje nema Bora a ja njena cerka takodje nemam bora! (nasledno)
sFaki dan popijem 3 litre negazirane Fode i 500 ml zelen caj sa jasminom.
sve ukupno ja mjesecno dajem 15 eura na kozmetiku a nemam osjecaj beSnila ili naPacenosti
Bog stobom Andjo
ovo je meni zanimljivoBaka mi je umrla u 70-oj bRez ijedne bore
meni bas nije ruzna![]()