pro age ili anti age!?

NidjeVeze®SpetljanaUZivot

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.305
Kojim stazama koracate drage zhene?

g1222683535.jpeg

prod_anti_age_reversal_small.jpg

:D
Farbati se i kljackati da se sakriju godine ili se baviti sporticem i zdravom ishranom ali ne kriti godine uz pomoc farbanja kose, centimetrima debelih slojeva pudera i ostalog!?

puder nisam nikad stavljala...farbam se ne da bih pokrila bele mada ih imam vec zato sto mi se vise svidja kako mi stoji plava od moje prirodne boje koja je crna, .....povremeno vozim bajs, jedem sve, a uvek sam jela dosta povrca pa to radim i sad, ,,,sve moje godine su moje..jedino me malo bore nerviraju, ali sam odustala od nerviranja :D..mazuckam se kremicama kao sto sam to uvek i radila,,,,ne ocekujem da ce me podmladiti vec samo smanjiti zatezanje koze:D, godine mi stoje kako mi stoje,,,fizicki,,,,u glavi sam jos klinka i to me raduje....jos uvek volim deda mraza i glasnu muziku i radujem se sitnicama....i eto....to bi bilo to:D

Farbati se i kljackati da se sakriju godine ili se baviti sporticem i zdravom ishranom ali ne kriti godine uz pomoc farbanja kose, centimetrima debelih slojeva pudera i ostalog!?

Jedno ne iskljucuje drugo. Farbanje kose i kreme ne sluze da bi se sakrile godine, ili ne sluze samo tome. Iskreno, meni je to deo celokupne kulture zivota. Moje misljene je da ne moze zena da bude negovana samo tako sto ce jesti povrce i setati, a da nikad nije stavila kremu, ofarbala se ili nasminkala. Cak mi se i ne svidja kad vidim devojke koje su rano osedele a nisu farbane. Cisto vizuelno mi ne izgleda lepo, nema veze s tim da li izgledaju starije ili ne.
Recimo, ja se zdravo hranim, setam kad mogu, vezbam pomalo, uvek sam imala liniju i nisam nikad morala da se trudim da je zadrazim/postignem. Ali sam isto tako uvek volela da koristim kremice. Ne farbam se jer nemam potrebe, imam lepu boju kose, samo povremeno stavim kolor sapmon da mi kosa dobije sjaj.
Uvek se setim maminih reci "Vodi racuna o sebi u mladosti da ti starost bude azahvalna".
Volim da budem negovana, a to dakako ukljucuje i kremice i sminku i parfeme i moderne krpice. I nadam se da cu za jedno 30 godina biti moderna bakica.

Baš danas komentarišem kako mi žene koje propagiraju zdrav život izgledaju namučeno i besno. Ako ne volite da se farbate i šminkate nemojte. Pustite žene koje vole da to rade. Ako volite da izgledate kao strašila, budite. Samo, lep izgled je stvar kulture. Da li imamo jednaku meru za lep izgled? E o tome valja raspravljati. Žena treba da bude negovana i elegantna.

Baš danas komentarišem kako mi žene koje propagiraju zdrav život izgledaju namučeno i besno. Ako ne volite da se farbate i šminkate nemojte. Pustite žene koje vole da to rade. Ako volite da izgledate kao strašila, budite. Samo, lep izgled je stvar kulture. Da li imamo jednaku meru za lep izgled? E o tome valja raspravljati. Žena treba da bude negovana i elegantna.

Andjo spusti taj rafal! Tolko paljbe odavno nisam cula, cuj moram se farbati i izlagati se da fasujem CA od tolke hemikalije koje naturam na glaFu!? Ja mislim da je vecina zhena progutala mamac kozmeticke industrije i tako puni pare nekim izuzetno pametnim glaFama! Moj profesor anatomije je jednom reko "sve to lepo pobacajte i kupite obicnu niVeu to je sasvim dovoljno sve ostalo je lazh jer jedna krema uopshte nije u stanju da odputuje u taj sloj kozhe gde bi trebala da vam ispuni ta lazhna obecanja"

dakle koristim shampon i umekshivac za kosu (al samo da cesalj more proci kroz uvojke mi)
gel za tushiranje i bodylotion, nivea soft za lice, tabane nekad oturpijam i namazhem niveom a noci natakarim pamucne carapice (sasvim dovoljno)

pod pazuhom koristim iskljucivo jednu vrstu dezodoransa bez onih stetnih dodataka za koje se kazhe da izazivaju CA grudi!

i to je sFe meni vishe nishta ne treba!

Baka mi je umrla u 70-oj bRez ijedne bore a kreme vidjela nije ma da mi je vazda govorila najzdravije je umiti se mlijekom od oFce i jedino to je praktikovala!

mama mi takodje nema Bora a ja njena cerka takodje nemam bora! (nasledno)

sFaki dan popijem 3 litre negazirane Fode i 500 ml zelen caj sa jasminom.

sve ukupno ja mjesecno dajem 15 eura na kozmetiku a nemam osjecaj beSnila ili naPacenosti

Bog stobom Andjo

Poslednja izmena:
:D

puder nisam nikad stavljala...farbam se ne da bih pokrila bele mada ih imam vec zato sto mi se vise svidja kako mi stoji plava od moje prirodne boje koja je crna, .....povremeno vozim bajs, jedem sve, a uvek sam jela dosta povrca pa to radim i sad, ,,,sve moje godine su moje..jedino me malo bore nerviraju, ali sam odustala od nerviranja :D..mazuckam se kremicama kao sto sam to uvek i radila,,,,ne ocekujem da ce me podmladiti vec samo smanjiti zatezanje koze:D, godine mi stoje kako mi stoje,,,fizicki,,,,u glavi sam jos klinka i to me raduje....jos uvek volim deda mraza i glasnu muziku i radujem se sitnicama....i eto....to bi bilo to:D

uh sestro iz crna u plaFo? pa to je vec tretman

Andjo spusti taj rafal! Tolko paljbe odavno nisam cula, cuj moram se farbati i izlagati se da fasujem CA od tolke hemikalije koje naturam na glaFu!? Ja mislim da je vecina zhena progutala mamac kozmeticke industrije i tako puni pare nekim izuzetno pametnim glaFama! Moj profesor anatomije je jednom reko "sve to lepo pobacajte i kupite obicnu niVeu to je sasvim dovoljno sve ostalo je lazh jer jedna krema uopshte nije u stanju da odputuje u taj sloj kozhe gde bi trebala da vam ispuni ta lazhna obecanja"

dakle koristim shampon i umekshivac za kosu (al samo da cesalj more proci kroz uvojke mi)
gel za tushiranje i bodylotion, nivea soft za lice, tabane nekad oturpijam i namazhem niveom a noci natakarim pamucne carapice (sasvim dovoljno)

pod pazuhom koristim iskljucivo jednu vrstu dezodoransa bez onih stetnih dodataka za koje se kazhe da izazivaju CA grudi!

Baka mi je umrla u 70-oj bRez ijedne bore a kreme vidjela nije ma da mi je vazda govorila najzdravije je umiti se mlijekom od oFce i jedino to je praktikovala!

sve ukupno ja mjesecno dajem 15 eura na kozmetiku a nemam osjecaj beSnila ili naPacenosti

Bog stobom Andjo

Problem? :eek:

buduci da se farbam od 16-te, nesto bas i ne mogu da kazem da... krijem godine
isto bih rekla i za koleginice koje su pokrivene tonama pudera
zapravo, ne vidim zasto bi bilo sto imalo veze iskljucivo sa godinama
... brines se o zdravlju i odrzavas izgled bilo kada

Зашто неко мисли да фарбањем косе кријем године?
Фарбам се од шеснаесте, немам ниједну седу, а вероватно ћу се фарбати и кад их будем имала, не да их прикријем, него по навици.
Шминкам се од шеснаесте, не да кријем године, него волим да сам нашминкана, а користим сапуне, дезодорансе, креме и парфеме да миришем себи и другима... ;)

Bog stobom Andjo

ispada da si od takvog tretmana fasovala govornu manu :mrgreen:

farbam se od 25-e..redovno..svidja mi se boja za dve nijanse svetlija od moje..
`mucim` svoje telo svakodnevnim fizickim aktivnostima od kad znam za sebe, a uporedo sa tim se razvijam i intelektualno..
i kao posledica - ko bi rekao :dontunderstand: mentalno zadovoljna :cool:
mackam se od najranijih godina, jer sam to videla od bake i tako me naucila majka..rekla mi je - koliko ulozis, toliko dobijas! a ja tako ucim svoju cerku..
da trendi anti age kremice nisu prevara - uverila sam se svaki put kad bih kupila i krace vreme koristila iste..tako da teorija neupucenog profesora koji ne veruje u progres nauke pada u vodu..
maximalan domet shvatanja kozmetike iz njegovog ugla je nivea..
sta bi tek rekao kad bi mu neko otkrio tajnu da se danas rade neagresivne hiruske intervencije unutrasnjih organa?
ili da postoji 4D ultrazvuk koji vidi sve ne bebi od najranijih dana?
zbog ovakve nege, nisam prinudjena da koristim podloge, pudere i ostalu tezu kozmetiku jer mi je ten savrsen..
nega od najranijih dana, zdrava ishrana, svakodnevno mucenje sopstvenog tela fizickim aktivnostima, pozitivne misli - i meni osmeh ne silazi sa lica :D

Poslednja izmena:

Back