Priznanje genocida u Srebrenici

Trebaju li Srbija i RS priznati genocid u Srebrenici?


  • Ukupno glasova
    72
Ajmo malo da se pozabavimo zvanicnim izjavama recimo ministarstva inostranih poslova Rusije, da vidimo koliki vam je Rus prijatelj, kao i uvek sto je bio, nije da Rusija ne nabada noz u ledja Srbima redovno, dok se vi rado naguzite

Sergej Lavrov licno daje izjavu :


Россия не могла допустить, чтобы ее миротворцы наблюдали за тем, как на их глазах совершаются акты геноцида, как было в 1995 году в боснийском городе Сребреница.


Prevod

Русија није могла дозволити својим мировњацима да гледају како се пред њиховим очима врше геноцидна дјела, као што је то био случај 1995. године у босанском граду Сребреници.


Ministarstvo inostranih poslova Rusije, originalni link

https://www.mid.ru/web/guest/foreig...sset_publisher/xIEMTQ3OvzcA/content/id/327262Znaci Rusija, zvanicno smatra da je u Srebrenici bio Genocid. Koristi taj termin, kvalifikuje ga tako.

Ipak vi citate Informer, gledate Pink, sputnjik i ostale SNS sajtove. Lozite se na klanje i ubijanje, po ko zna koji put.
 
Znaci Rusija, zvanicno smatra da je u Srebrenici bio Genocid. Koristi taj termin, kvalifikuje ga tako.

Ipak vi citate Informer, gledate Pink, sputnjik i ostale SNS sajtove. Lozite se na klanje i ubijanje, po ko zna koji put.
I loze se da ce Rusija iskreno da obnovi Ljigantiju , ovoga puta od Jadrana do Japana, :hahaha: te naravno da dopusti Srbiji da se siri dokle hoce i da usput pobije koliko god hoce ''ustasa, balija i siptara''. :roll:
 

Back
Top