Признали Косово, па сада ПОВЛАЧЕ признање!!!

Poruka
20.103
" Evropa je stvorila propalu državu Kosovo, koju vode gangsteri i
kriminalci
- rekao je Majk Henkok, poslanik
britanskih liberalnih demokrata...."

4.gif

.

kosta1703

Veoma poznat
Poruka
13.697
Na stranu sve drugo, o istinitosti i gnusnim zlocinima koje su Siptari pocinili na kosovu, ali......
Ovaj izvestaj je stigao kao posledica ruske borbe, i ruske inicijative.......
Ono sto je veoma simptomaticno u svemu tome, je sto je Pacoli celokupnu svoju imperiju prakticno napravio otkad je postao blizak sa Jeljcinom, te da su njegove pozicije u Rusiji sigurno veoma veoma jake i danas.
I ne izgleda mi neverovatno da ih je iskoristio da sa politicke scene skloni suparnike, i da stvori sliku o novoj politickoj eliti na Kosovu, koja je "cistih " ruku....

Ionako zadnjih dana amerikanci pricaju bas o tome......Da priznanje nije pod znakom pitanja, nego da se treba osloboditi "balasta" onih koji su uprljali ruke....
Sklanjanjen takvih , nestace jedna vazna uporisna tacka, na koju se Srbija moze pozivati.
Srbija treba veoma pazljivo i mudro da se ponasa, da se ne ostvari ovaj scenario.....

gost 8170

Veoma poznat
Poruka
10.963
Опет си млатнуо (теби то постаје већ обичај) ...
Рудници, природна богатства на КиМ нису ни терцијарни мотив, али џабе теби објашњавати ...
Што се тиче другог питања,
у чему је проблем, све су то држављани Републике Србије који поштују Устав и Законе,
тако да је и то питање сасвим бесмислено ...
pa problem je taj sto ti doticni gradjani RS ne smatraju svojom. kada ovi koji se nazivaju patriotama idu pa razbijaju rođenu zemlju, šta će da rade oni koji je i otvoreno ne vole?
odgovor na pitanje u čemu je problem, imaš u makedoniji gde se upravo to i desilo. postala građanska država, šiptari vode glavnu reč.

gost 8170

Veoma poznat
Poruka
10.963
priznanje nije pod znakom pitanja, nego da se treba osloboditi "balasta" onih koji su uprljali ruke....
Sklanjanjen takvih , nestace jedna vazna uporisna tacka, na koju se Srbija moze pozivati.
Srbija treba veoma pazljivo i mudro da se ponasa, da se ne ostvari ovaj scenario.....
ja baš mislim da se To događa. čistka onih koji su obavili the dirty work.

paja1408

Buduća legenda
Poruka
34.639
Na stranu sve drugo, o istinitosti i gnusnim zlocinima koje su Siptari pocinili na kosovu, ali......
Ovaj izvestaj je stigao kao posledica ruske borbe, i ruske inicijative.......
Ono sto je veoma simptomaticno u svemu tome, je sto je Pacoli celokupnu svoju imperiju prakticno napravio otkad je postao blizak sa Jeljcinom, te da su njegove pozicije u Rusiji sigurno veoma veoma jake i danas.
I ne izgleda mi neverovatno da ih je iskoristio da sa politicke scene skloni suparnike, i da stvori sliku o novoj politickoj eliti na Kosovu, koja je "cistih " ruku....

Ionako zadnjih dana amerikanci pricaju bas o tome......Da priznanje nije pod znakom pitanja, nego da se treba osloboditi "balasta" onih koji su uprljali ruke....

to je to...

.-.. .--- ..- -... ---

Elita
Banovan
Poruka
22.671
Гледај ти Љубо Лијепу Твоју,
чувај Истру,
опет би ти нешто делио Србију ....

Gledam ja Lijepu svoju.

Upravo me to i podsjetilo na trojanca kojeg ste nam spremali, pa reko red je da se vaš recept primjeni na vama. :mrgreen:

jevropa

Buduća legenda
Poruka
35.531
А, ја сам сигурна да ће да буде повлачења признања.:aha:

Па која ће тек брука да пукне, када се сазна
на који начин су неки
"морали" да признају,..а
..................... тек они што су добили лову за то
4.gif
и
када се сазна, КО је лову давао!!!

.

Naravno, one vlade koje zele da se ograde od ove bruke od priznanja, to ce i uraditi, i niko im nece moci nista prigovoriti.Evropa puca po svim savovima, proslo je vreme ucena i pritisaka

AZTEC

Buduća legenda
Poruka
27.336
moguce je da dodje do nekih povlacenja mada cisto sumnjam. a to sto u nekim drzavama pricaju opozicione partje znaci isto koliko i grenlandu znaci sto neka nvo sa tibeta podrzava njih...
ja bih rekao da je ovo sad nacin da se ameri otarase svog coveka, koji im je odradio prljavi posao. jao pa mi smo sokirani ovim podacima, ispada da je taci terorista... i onda sklone tacija, i zapravo individualizuju celu nasu pricu o siptarskim teroristima, uzevsi tacija kao zrtveno jagnje da ne ispadne da je i ceo poduhvat bio terorizam, nego da je taci neki oportunista koji se tu ugradio za pare...
tako su ameri iskoristili pa pustili niz vodu, sadama, slobu, bin ladena...

:hahaha:

Poruka
16.142
Opoziciona partija sa naci elementima koja nikada nece biti vlast ! I samim time od povlacenje priznavanja Kosova nema nista.

SPA sarađuje sa mnogim sebi programski sličnim partijama u Evropi poput Nacionalnog fronta Žan Mari Le Pena, Holandske partije slobode Gerta Vildersa, Bugarske stranke ATAKA Volena Siderova, Švajcarske narodne partije Ueli Maurera, Norveškom partijom napretka Siva Jensena, Srpskom radikalnom strankom Vojislava Šešelja i drugim strankama koje se zalažu za nacionalizam, antiglobalizam

Poslednja izmena: