Priznala i UEFA: "VAR je nered! Nažalost, nema povratka..."

Aman čoveče, ti kao da nikad nisi gledao var proveru, pa zaustave tekmu nekada i po pet ili više minuta od spornog momenta, pa se onda čeka, prekine se meč dok šabani u var sobi ne izvrte i ne odgledaju snimke tog momenta, i nakon gledanja snimaka donose odluku koju saopšte sudiji na terenu. I ne smaraj više glupostima.
Ne, to nikada nisam video. Zasto lazes?
 
Da je tada postojao var - to se ne bi desilo i gol bi bio ponisten jer bi ceo svet video da je postignut rukom. I to tebi smeta?

Ajd sad da pricamo sta bi bilo kad bi bilo ... pa o tome mozemo do sutra

Poenta je da je VAR tehnologija ubila car fudbala gde se, kao sto rece tuc muc, seca fudbal po par minuta a taman se zagrejali igraci.

O tome se prica svo vreme.
 
Kakve veze imaju naša zapažanja o var greškama sa stanjem u našem fudbalu. Ovde je najjasnije to da ti nemaš pojma o čemu pričamo i da troluješ. A ako to preraste u provokaciju ja to neću trpeti, letećeš negde, zato se smiri i prizovi se pameti.
Itekako ima. Srbija i Madjarska su zemlje sa NAJKORUMPIRANIJIM sudijama na svetu...I sa skoro svim rezultatima - namestenim, oz zadnje do prve lige......Zato nam je fudbal na niskim granama. Zato ih i zulji var....
 
Car fudbala je da se npr. i dan danas pita sta bi bilo da Maradona nije postigao onaj gol, sta bi bilo da se englezima nije priznao onaj gol od precku, itd. itd.
meni je car sporta da bolji pobedi

a ne gori zbog previda sudije

nije posten gol maradone rukom , to je pokvarenjastvo.

ponavljanje vredi i u tenisu , dal je linija il nije , ne samo u fudbalu.
 

Back
Top