PRIZIVANJE DUHOVA

• Začetnik teme Začetnik teme TIJANA T
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кулиража:
Ma zovite koga hocete, ja cu da stojim sa strane i da cekam ono sto necu docekati (druga Tita).
A ako ga i docekamo, mrtvog cu ga jos jednom ubiti.
Dok je bilo Tita, bilo i shita....
A sto se tice duhova...pa forsiram te Tito mrtvi...dodzi svom pioniru da vidis sta si napravio...jbem te mrtva, homicu, lako ti je bilo pobeci u vecna lovista..jozeku iz cro...

POTPISUJEM da mi se javi...iz kuce cveca...jbem mu jovanku, zarka i ostale velikane jugosl. koji su odrasli u kapitaliz...
Stariji clanovi ovog foruma znaju sta laprdam, a mladji nek mi se jave, pp ili javno....

citiram reci jedne devojke: Ova priča je meni zaista stravična. Pričala mi ujna, kada je bila mala, početkom šezdesetih, umro joj deda. Pošto je živela na selu, svi su živeli u maloj kući, prizemnoj, sa tri prostorije. Zamislite seosku atmosferu tog vremena, mrkli mrak, ništa se ne vidi, a i kada se upali svetlo, to je ono slabo, trepetavo, monofazno. Posle sahrane, ukućani su počeli noću da čuju korake na tavanu. Na tavan nije niko mogao da se popne bez merdevina, koje su bile sklonjene. Nije bilo nikakvo pucketanje, ni lupkanje, nego bat ljudskih koraka. Svi u kući su bili prestravljeni, niko nije smeo da se pomeri. To je trajalo danima, a ustanovili su da se na tavan niko nije peo. Niko nije ni smeo da se popenje otkako je to počelo. Najstravičnije je bilo što su počeli da čuju pucketanje vatre iz peći u dnevnoj sobi, a kada bi ušli tamo - nije bilo ničega. Sve je to trajalo do 40 dana od smrti pokojnika, a onda prestalo.

Srpsko narodno verovanje je da se duša pokojnika posle smrti 40 dana nalazi u fazi prelaska iz sveta živih u svet mrtvih, tako da ju je moguće videti, prisutna je.

S

Odakle ti obraz da se pojavljujes ovde, nakon tvojih silnih vredjanja i propagirana ustastva na ovome forumu ? Da ne kazem one tvoje pp meni upucene jako uvredljivim sadrzajem ? Pravi si predstavnik svoje dvolicne i kukavicke domoljubne politike

Pozivam sve clanove SF teama da ga stave na ignore...Ko se pita zasto neka mu procita postove..Ne bih da prepricavam njegove pp, i sta je sve spominjao u njima..

@Sunch4ny,Sal
Kako me samo nervirate,dakle reshili su ljudi da me danas iznerviraju pa to ti je.
@Sal,izvini ortak,ali chovek ima prava da pishe shta otje,sve dok to nije protiv pravilnika,a ti ga stavi na ignore ako otjesh.
@Sunch4ny,o kakvim se pp radi?Znash da mozhesh biti banovat zbog uvredljivog sadrzhaja?
Dakle ocu obojica da ste se smirili,ili stavite jedan drugog na ignore.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back