^Nikola^
Zainteresovan član
- Poruka
- 321
Ma nije mene strah, mada ne znam tacno kako se prizivaju... mislim, prizivati duha u podne, sa svecama sa mirisom narandze.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

^Nikola^:Ja sam citao ovu temu, celu, oko sat vremena...sa prekidima... pa moram i ja da izvedem par zakljucaka, i mislim da cu pomoci daljem razgovoru.
Prva stvar, da li duhovi postoje. Znam se da se nesto desi onima koji prizivaju duhove (ne stalno), ali to mogu i ne moraju biti duhovi. Telekineza i Telepatija postoje, ali to ovde nije slucaj, evo i objasnjenja: neko je rekao da se covek mozda previse skoncentrise na duhove, i tako oslobodi neku energiju u obliku telekineze. Ja licno mislim da to nije istina, zato sto se nece svako uplasiti i/ili skoncentrisati na duhove. Neki jednostavno nisu verovali u duhove, i pristali su na prizivanje BAS iz tog razloga - bili su sigurni da se nista nece desiti. Ali svejedno se desilo, i oni tvrde da vise nikad nece pokusati nesto slicno. Ja licno ne poznajem nikoga ko je prizivao duhove, ali zna se da i kod onih "nervoznih", koji se plase duhova, i kod onih "opustenih" koje bas briga i ne veruju ni u sta, da se nesto desava.
Drugo, o onima koji su ovde napisali svoja iskustva na prvih 6-7 stranica, koga ni je mrzelo da cita. Ja im vecini verujem, zato sto zasto bi iko rekao da je eto nesto tako doziveo, i da vas savetuje da to ne radite? To nema nikakvog smisla. Cak i da se neko nadje ko to tvrdi, zasto bi 90% ljudi ovde reklo da je uspesno prizivalo duhove ako je pokusalo, i da savetuju da se to ne radi? U stvari, ne na ovoj temi, nego u celom svetu ima takvih tvrdnji.
E, koga nije mrzelo da cita do ovde, imam i ja par neobjasnjivih slucajeva koji su se desili mom bratu i njegovim drugovima.
1. Kada je drug od mog brata (znam da zvuci glupo i neuverljivo, ali je istina, ja sam siguran u to jer poznajem njega), dakle, kada je isao kroz jedan tunel, cuo je iza sebe korake. Bila je noc. Kada se okrenuo, video je jednog dedu dosta udaljenog od njega, kako hoda prema njemu. On je nastavio da hoda napred, i kada se ponovo okrenuo, deda je bio odmah iza njega! Na svega nekoliko metara, a tu razdaljinu niko nije mogao da predje za to vreme. On se covek u*ro ko i svako drugi :-) i krenuo da trci napred. Posle nekoliko sekundi se okrenuo, cuo korake mnogo glasnije, kao da su njegovi, ali dedice nigde nije bilo, a nije imao gde da ode, pogotovo za tako kratko vreme!
Poenta ove price je da postoje neke stvari koje nauka ili fizicki zakoni ne mogu da objasne, isto kao i ovaj deda, sta god on bio, mogu postojati i vise sile ili kako ih mi nazivamo, duhovi.
2. Za ovo ne znam gde i kad se desilo tano, ali znam da je istinito i da takodje ne moze da se objasni. Naime, postojao je jedan most u selu, koji je delio to selo na dva dela. Moj drug je tek dosao u selo kod prijatelja, i svratili su u kafanu, njih nekoliko. Oni su svi tu ziveli. Jedanput su mu ponudili 10 evra da predje most na biciklu i da se vrati se. Nije bila poenta u tome da on zaradi 10 evra, nego da predje most i dodje nazad. On je prihvatio, iako je mislio da su pokusali da ga zeznu nekako. Kada je uzeo bicikl i dosao do mosta, video je crnu macku kako stoji na sredini mosta i gleda ga. On se covek u*ro, ali reko sta, mozda je slucajnost, ajde da predje. I on prodje macku, opkrene se i - nema je. Za to vreme je i mogla da ode. Kada je okrenuo bicikl da se vrati, video je belu macku kako stoji na istom mestu kao crna, ne sredini mosta, izmedju ta dva dela sela. Covek nije znao sta da radi, sacekao je malo, i resio da predje most zmureci, pa ako je pregazi pregazi, ako ne ne, bar se vratio ziv. Zazmurio je, presao taj deo, i sad nije ni smeo da se okrene, samo se vratio do njegovih prijatelja, koji su mu kasnije ispricali da se to desilo apsolutno SVAKOM ko je ikada u to selo dosao, ukljucujuci njih.
Za ovu drugu pricu ne znam zasto sam je ispricao, ali eto interesantno je :-) A i ne mogu te dve macke slucajno tu da se stvore...
A sto se tice prizivanja duhova..... pokusao bih ja da prizivam nekoga od umrlih najverovatnije, ali nemam s kim. A i ne bih hteo da nekog drugog uplicem u probleme, ako sam sam toliko glup da se upustam u tako nesto. Ali hteo bih da isprobam, pa da mogu da kazem: eto, postoje duhovi ili: eto, nema nicega.
![]()
^Nikola^:E ovo se desilo meni, odnosno u mojoj kuci. Moze da se opise jednom recenicom: Mi sedeli u sobi i eksplodirala cinija u kuhinji.
Cuo sam da je nesto puklo i otisao u kuhinju, i ta cinija je bila u delovima, sigurno nekoliko stotina sitnih delica, pretvorila se u srchu. Sve ostalo posudje koje se susilo sa tom cinijom je ostalo celo, nista mu se nije desilo.... sa obzirom na to da je stajalo pored sporeta, proverio sam da li je ukljucen, ali je bio iskljucen, sve hladno, tako da to nema veze sa toplotom. Najcudnija stvar je sto je cinija bas explodirala... cak i da sam je uzeo i bacio na patos iz sve snage, ne bi se onako raspala. Objasnjenje - ne postoji, uzimajuci zakone fizike u obzir.
Ova druga stvar je vrlo verovatna da je samo prica u selu, i nije se desila nikome koga ja poznajem, dakle mozda je istinita a mozda i ne.
Kada je jedan covek isao ulicom u tom selu, zastao je na jednoj krivini da zapali cigaru. Cim je zapalio, neko mu je istrgao cigaru iz ruku i pala je u baru pored, jednu jedinu tu u okolini. On se covek naravno u... i.... nemam pojma sta je uradio, iskreno! Posle je otisao u selo i saznao da je neki covek na toj krivini vozio traktor, zaneo se i pao, a traktor pao na njega i ubio ga, pa je sada njegov duh tu.
Dakle, ovu drugu sam ispricao samo da bih ispricao, verovatno nema istine u ovome :-)
A ono za ciniju - nista se slicno nije desilo, bacili smo ciniju i to je to. Jos uvek ne shvatam kako i zasto se to desilo...![]()

:shock:Divus:Ova prica je istinita 100%. Radi se o mojoj rodjaki i ne bih sigurno lagala.
Devojka je bila normalna, ekstra student, sve strava i odjednom devojka pukneeee.....
Sta ce njeni, gde ce vodili je ja mislim kod milion nekih vracara da vide sta se desilo normalnoj devojci. Na kraju odvedu je kod jedne nase poznate bioenergeticarke (o njoj su i novine pisale)

Кулиража:Kazu, za svaki slucaj ako postoji, pa kuckaju u drvo, okrecu solje, idu kojekakvim crno-belim vracarama itd.

)