Privlacnost

:sad2: sad si me rastuzio...nisam valjda to rekla??.....:eek:...mora da imam black out-e...:hahaha:

Veselo bre ortak, zeza se cica Daca, :) s'a ti je b'e, navali na tog tvog dasu, taj je izmeren, knap bas k'o s'o valja... ;) :cmok:...nemo' se ljutis i da mi places, memorija ti je OK, a i dalje te volim...Ti si mi ideal, ne damo se jos, evo cak sam odlucio da upoznam i jednu prijateljicu s foruma koja mi se dopada...:rumenko:...samo jos da se ohrabrim da to i realizujem...
Kakva tuga...zaboravi na to, pa ti si jedna od najduhovitijih riba na forumu...

Veselo bre ortak, zeza se cica Daca, :) s'a ti je b'e, navali na tog tvog dasu, taj je izmeren, knap bas k'o s'o valja... ;) :cmok:...nemo' se ljutis i da mi places, memorija ti je OK, a i dalje te volim...Ti si mi ideal, ne damo se jos, evo cak sam odlucio da upoznam i jednu prijateljicu s foruma koja mi se dopada...:rumenko:...samo jos da se ohrabrim da to i realizujem...
Kakva tuga...zaboravi na to, pa ti si jedna od najduhovitijih riba na forumu...

Pa ti to odlucujes vec pola godine. :lol: Jesi odlucio koju ces do sada? :lol: Jos samo da i neka odluci tebe da upozna. :lol:

Da li vas vise privlace visoke djevojke sa cvrstim grudima ili one nesto nize sa dobrom pozadinom:?:

Pa bitno samo da nema veliku stomacinu. :lol: A inace svako kad mu je neko privlacan gleda da se upozna blize sa tom osobom... naravno sa ciljem da ako se i poblize upoznaju i svide jedno drugom i proradi i hemija da padne neko vodjenje ljubavi. To je uvek cilj osim mozda kod onih impotentnih. :lol: Ili kod onih koji puno lazu. ;)

Pa bitno samo da nema veliku stomacinu. :lol: A inace svako kad mu je neko privlacan gleda da se upozna blize sa tom osobom... naravno sa ciljem da ako se i poblize upoznaju i svide jedno drugom i proradi i hemija da padne neko vodjenje ljubavi. To je uvek cilj osim mozda kod onih impotentnih. :lol: Ili kod onih koji puno lazu. ;)

Ljuljuskanje ispod stomacine? :D

pa sad je malo kasno da tražim po netu...a i mrzi me...
A i što kažeš - debelost je relativna stvar...
a seksualna sposobnost nije prevashodno u stanju mišića...ne radi se tu o mišićima da li su obavijeni salom ili ne...

Back