Final Fantasy
Primećen član
- Poruka
- 528
Da li vas vise privlace visoke djevojke sa cvrstim grudima ili one nesto nize sa dobrom pozadinom![]()
Ja glasam za grudi u bilo kojoj formi

Mada, skoro isto toliko volim i dobru zensku guzu ... mmm ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vas vise privlace visoke djevojke sa cvrstim grudima ili one nesto nize sa dobrom pozadinom![]()
Nije ni njen (copyright).
"Poklapanje patologija" jeste, u mnogim slučajevima, osnova pre svega za privlačnost ... pa se ona upakuje i prodaje kao ljubav. Ona fatalna, naročito.
Veli psihologija, barem ona popularna.![]()
sad si me rastuzio...nisam valjda to rekla??.....
...mora da imam black out-e...
![]()
Veselo bre ortak, zeza se cica Daca,s'a ti je b'e, navali na tog tvog dasu, taj je izmeren, knap bas k'o s'o valja...
![]()
...nemo' se ljutis i da mi places, memorija ti je OK, a i dalje te volim...Ti si mi ideal, ne damo se jos, evo cak sam odlucio da upoznam i jednu prijateljicu s foruma koja mi se dopada...
...samo jos da se ohrabrim da to i realizujem...
Kakva tuga...zaboravi na to, pa ti si jedna od najduhovitijih riba na forumu...
Suština sveta je u seksu i novcu...
Pa bitno samo da nema veliku stomacinu.A inace svako kad mu je neko privlacan gleda da se upozna blize sa tom osobom... naravno sa ciljem da ako se i poblize upoznaju i svide jedno drugom i proradi i hemija da padne neko vodjenje ljubavi. To je uvek cilj osim mozda kod onih impotentnih.
Ili kod onih koji puno lazu.
![]()
ali svet moze spasiti samo ljubav![]()
Ljuljuskanje ispod stomacine?![]()
hm sta je tacno debelo..sto kila ili vise?Svaki izostanak fizičke aktivnosti utiče na libido...naučno dokazano odavno - i vrapci znaju...
Od debelih muškaraca nema iebača...
ciji si ti klon? ili si naprosto originalna? nikako da odgonetnem :???:
pa sad je malo kasno da tražim po netu...a i mrzi me...
A i što kažeš - debelost je relativna stvar...
a seksualna sposobnost nije prevashodno u stanju mišića...ne radi se tu o mišićima da li su obavijeni salom ili ne...
To sam samo ja Mari Mari...![]()