Jennifer Jennin Elita Poruka 19.733 07.04.2010. u 19:40 - Privlacenje odbijanjem #51 laka roba nije na cijeni...
G gost 101840 Legenda Poruka 55.650 07.04.2010. u 22:20 - Privlacenje odbijanjem #52 georgejune: Desilo mi se puno puta da me neka riba ne zanima a isece se za mnom..jel praktikujete to svesno da dodjete do cilja i jel vas privlace odbijanjem? Kliknite za proširenje... ...što više juriš, brže trči... ...i obratno...
georgejune: Desilo mi se puno puta da me neka riba ne zanima a isece se za mnom..jel praktikujete to svesno da dodjete do cilja i jel vas privlace odbijanjem? Kliknite za proširenje... ...što više juriš, brže trči... ...i obratno...
Violetna Elita Poruka 22.085 07.04.2010. u 22:50 - Privlacenje odbijanjem #53 NovaIsta: odbijanje me odbije a ja kad odbijam to je samo odbijanje, nikakva zelja za privlacenjem Kliknite za proširenje... Baš tako, onako kako ja radim, očekujem i od drugih, ako mi stavlja do znanja da mu se ne dopadam, ne znam zašto bih pravila budalu od sebe
NovaIsta: odbijanje me odbije a ja kad odbijam to je samo odbijanje, nikakva zelja za privlacenjem Kliknite za proširenje... Baš tako, onako kako ja radim, očekujem i od drugih, ako mi stavlja do znanja da mu se ne dopadam, ne znam zašto bih pravila budalu od sebe
G gost 43599 Veoma poznat Poruka 10.211 12.04.2010. u 14:47 - Privlacenje odbijanjem #54 Ko voli tako da se igra, nek kupi sebi.....
G gost 101840 Legenda Poruka 55.650 12.04.2010. u 15:38 - Privlacenje odbijanjem #55 georgejune: Desilo mi se puno puta da me neka riba ne zanima a isece se za mnom..jel praktikujete to svesno da dodjete do cilja i jel vas privlace odbijanjem? Kliknite za proširenje... stara istina...što više juriš brže trči...i obratno...
georgejune: Desilo mi se puno puta da me neka riba ne zanima a isece se za mnom..jel praktikujete to svesno da dodjete do cilja i jel vas privlace odbijanjem? Kliknite za proširenje... stara istina...što više juriš brže trči...i obratno...