Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.382
Desilo mi se puno puta da me neka riba ne zanima a isece se za mnom..jel praktikujete to svesno da dodjete do cilja i jel vas privlace odbijanjem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavedi pa odjebi, drzi se te taktike i imaces ih sve...![]()
Ma, slow, disi, ovo je samo tema o tome da se svi lozimo ponekad na kuliranjeMazohizam je psihička poremećenost koja rezultira sklonosti osjećanja zadovoljstva prilikom izloženosti fizičkoj boli ili poniženju. Osoba sklona mazohizmu naziva se mazohist.
Mazohisti su za društvo manje opasni od sadista.
Sadizam je neprirodno ponašanje gdje se zadovoljstvo postiže nanošenjem boli drugoj osobi (npr. bičevanjem ili ponižavanjem).
wiki
i rest my case.
Mazohizam je psihička poremećenost koja rezultira sklonosti osjećanja zadovoljstva prilikom izloženosti fizičkoj boli ili poniženju. Osoba sklona mazohizmu naziva se mazohist.
Mazohisti su za društvo manje opasni od sadista.
Sadizam je neprirodno ponašanje gdje se zadovoljstvo postiže nanošenjem boli drugoj osobi (npr. bičevanjem ili ponižavanjem).
wiki
i rest my case.
mene unuče malopre odbilo... srce mi je slomio
A... zato ti visiš po Forumu... JaoooooDesilo mi se puno puta da me neka riba ne zanima a isece se za mnom..
Pa jok ja samo pametujem nisam zainteresovan a one se lepeA... zato ti visiš po Forumu... Jaooooo![]()
Desilo mi se puno puta da me neka riba ne zanima a isece se za mnom..jel praktikujete to svesno da dodjete do cilja i jel vas privlace odbijanjem?
Ae ti meni objasni do kakvog bi ja cilja došla ako me neko odbija?![]()
niti sam dete niti se igram decijih igara sa detetom....davno me prosla ta faza, jos sa 20.......
Ma, slow, disi, ovo je samo tema o tome da se svi lozimo ponekad na kuliranje![]()
E pa zene u dvadesetima su upravo te koje muskarci hoce. Ili vecina njih.
To bas i nema veze sa onim sto George prica.
Dosla bi do muskarca kojeg je teze dobiti.
Ne bi došla nidočega jer me neće...i zašto bi ja trčala i trošila vreme na nekoga kome se ne dopadam?!...svašta.![]()
der der....