bird again
Elita
- Poruka
- 20.022
Kako reagujete kad vaseg partnera/ku svi prate pogledom na ulici?
Da li ste ljubomorni ili ste ponosni jer je vas/a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponosan naravno,,Zena treba uvek da izgleda lepo al da pod uslovom ima malo mozga ,,kad ga ja vec nemamKako reagujete kad vaseg partnera/ku svi prate pogledom na ulici?
Nisam obraćao pažnju. Možda je ona, ali mi nisu pričale. Ja volim da kazem kad je sa mnom u prisustvu moja je. Kad nije moze da bude svačija. Ja na to ne mogu da utičem kad i gde će da flertuje kad je sama. Mada sam sretao cure koje to lagano rade. Na fb i instagramu ljubav puca.Kako reagujete kad vaseg partnera/ku svi prate pogledom na ulici?
Sa kakvom sam se osobom ozenio,ako niko nece da je odmeri pogledom na ulici,a isto tako,volim kada vidim lepu i zgodnu zenu.Steta je ne ispratiti takvo sto.Mada dok smo bili mladji zena me je drzala pod ruku i malo mi stegne ruku,kada ukapira kada pogledam u lepu osobu.Nikada se nisam okrenuo za takvom osobom,jer to smatram nepristojnim,ali kada prilazi,ili kada odlazi od mene,uvak sa za to da se za necim lepim treba uputiti pogled.Kako reagujete kad vaseg partnera/ku svi prate pogledom na ulici?
Uvek su pratili samo mene jer su se svi od reda pitali odakle ovome takva riba.Kako reagujete kad vaseg partnera/ku svi prate pogledom na ulici?
Ko je tebe pratio?Uvek su pratili samo mene jer su se svi od reda pitali odakle ovome takva riba.
Muski pretezno, pomalo sa prezirom i zaviscu. Dotacinjalo me ko lahor povetarac.Ko je tebe pratio?
samim tim sto je ultra ribaPonosan, dok god ona ne koketira okolo
Ne reagujem.Nijedna zena nije odgovorila.![]()
samo ponos, šta ima da budem ljubomorna na to što njega neka gledaKako reagujete kad vaseg partnera/ku svi prate pogledom na ulici?
Bas me brigaKako reagujete kad vaseg partnera/ku svi prate pogledom na ulici?
Ponosan jer mi je niko ne može preuzeti ako ja to nećuKako reagujete kad vaseg partnera/ku svi prate pogledom na ulici?
Previse si kriticna prema sebi, videla sam tvoje slikeNašla sam prema sebi nisam nešto lepa pa nije ni on
Inače jedna mi je njemuca jednom rekla “sa lepih tanjira mnogi jedu”
U većini slučajeva mi inponuje.Kako reagujete kad vaseg partnera/ku svi prate pogledom na ulici?