Privlačan partner/ka

Kako reagujete kad vaseg partnera/ku svi prate pogledom na ulici?
Da li ste ljubomorni ili ste ponosni jer je vas/a?
Nisam obraćao pažnju. Možda je ona, ali mi nisu pričale. Ja volim da kazem kad je sa mnom u prisustvu moja je. Kad nije moze da bude svačija. Ja na to ne mogu da utičem kad i gde će da flertuje kad je sama. Mada sam sretao cure koje to lagano rade. Na fb i instagramu ljubav puca.

Sa kakvom sam se osobom ozenio,ako niko nece da je odmeri pogledom na ulici,a isto tako,volim kada vidim lepu i zgodnu zenu.Steta je ne ispratiti takvo sto.Mada dok smo bili mladji zena me je drzala pod ruku i malo mi stegne ruku,kada ukapira kada pogledam u lepu osobu.Nikada se nisam okrenuo za takvom osobom,jer to smatram nepristojnim,ali kada prilazi,ili kada odlazi od mene,uvak sa za to da se za necim lepim treba uputiti pogled.

Спољна валидација је пре одлика несигурне линости, рекао бих.
Ако си поносна на свог партнера, то је ваљда због тога што је он твој избор... А не због тога што га гледа буљук жена.

bio sam sa prelepom devojkom na moru, pre par godina, i bio sam ljubomoran, previse je otkrivala na plazi, eto setih se primera kad mi je smetalo. Onda smo bili na nekoj zabacenoj uvali drug njegova devojka , ona i ja, ajd na tange sam se i navikao, al toples nema sanse, i skine se ta devojka od druga u toples i pita ona mene mogu i ja, a nas dvojica bez gaca, mozda je sebicno ne znam, al nisam mogao da dozvolim. Tipa samo kad smo nasamk mozes biti gola. Mozda sam Balkanac, al sta ima moj drug njene sesi da gleda. E da posle izgorela kao rak isla u nekom babskom kupacem na plazu 😅😅😅

Back