Privlačan, a neprivlačan?

Da se vratimo na temu sada,koliko god neko fizicki da je lijep ako nema vas senziblitet ni priblizno slican necete uzivati u seksu sa njim.Nece neka zena prefinjenog senziliteta posebnih ukusa da se lozi na 50 centa ili Ronalda.To je za klasicne neke domacice koje gledaju turske serije pa su kao mlade voljele takve likove pa je lozi

Samo elegnacijom i jesu.Nemam zelju da zivim njihove zivotne niti da im kopiram frizuru niti da im lijepim postere mene to ne lozi.Mene lozi elegancija,ako kupujem psa hocu dobermana,ne zato sto je najaci ili najskuplji ili najljepsi ne,nego zato sto je elegantan

Haski je mnogo ljepsi ili vucjak ali nije elegantiji

Sarplaninac i pit bull su jaci al nemaju tu eleganciju
Sto umesto kera ne kupis neke lekove na recept?

Samo elegnacijom i jesu.Nemam zelju da zivim njihove zivotne niti da im kopiram frizuru niti da im lijepim postere mene to ne lozi.Mene lozi elegancija,ako kupujem psa hocu dobermana,ne zato sto je najaci ili najskuplji ili najljepsi ne,nego zato sto je elegantan

Nije doberman za stan, preveliki je.

ok.

Da li vam se nekad desilo da neka osoba koja po svim merilima bi trebalo da bude privlačna, lepo izgleda itd vam postane vrlo neprivlačna posle sexa sa njom?

I ne vrede te spoljašnje odrednice, što bi svi mislili da je zgodan, jedn vi je više ne želite.

(Ne mora biti samo posle sexa, da proširim)
Nije,meni su u početku svi obični,ljudi koje poznajem površno,ne razmišljam o nekoj privlačnosti.Retko kad (ako se i desi da mi se neko svidi )treba da prođe dosta vremena.I to ,po pravilu ,nema nikakve veze sa izgledom.

Back