Priveden Nemanja Šarović

mislim da je celokupna opozicija umesto insistiranja na prelaznoj vladi trebala da insistira na stvaranju uslova za fer i poštene izbore...ali oni se izgleda boje da ih narod neće...

Upravo zato se i insistira na prelaznoj vladi. Njen jedini mandat bi bio da obezbedi uslove za fer i poštene izbore. Ili misliš da bi Vučić to sam pristao da obezbedi, nakon što je uložio toliko truda u suprotno?

pa kada je drot mentalna olupina, jes malo izvestacen video, ali opet tupadzija kao da do tada nije imao kod sebe nikakvu cevku, zamisli opali slucajno? rezim je lud, moguce da je zaposlio i civila!
ви амери сте тек ОЛУПИНЕ...
ПУЦАТЕ у ненаоружане Људе,пуцате им у леђа,давите Људе коленом на Врат у НАМЕРИ ДА ИХ УБИЈЕТЕ...
Ви сте задњи Људи на Планети коме ћете Ви нешто спочитавате,
ко је "Олупина" а ко није,
само се Ви не јављајте .

давите Људе коленом на Врат
bas citam, nece tramp da pomiluje tog pandura, a to ti je klasicna procedura, sa kolenom, samo sto je zrtva dobila srcku bese zbog droge, a nije udavljena... nesretan slucaj, ali opet predugo je drzan, trebalo je odmah lisice
ко је "Олупина" а ко није,
само се Ви не јављајте .
sta sad, ljut si na mene od juce, i ne smem da komentarisem video, i izrazim sumnju da je taj drot moguce civil koliki je tupadzija?

Poslednja izmena:
Upravo zato se i insistira na prelaznoj vladi. Njen jedini mandat bi bio da obezbedi uslove za fer i poštene izbore. Ili misliš da bi Vučić to sam pristao da obezbedi, nakon što je uložio toliko truda u suprotno?
ta prelazna vlada ne bi mogla da se bavi samo izborima...vlada bi morala da krpi rupe u budžetu bez novog zaduživanja, da raspoređuje oskudna sredstva i odabere ekonomski model razvoja, da finansira povraćaj ogromnih dugova..zašto bi se opozicija petljala u to pre nego što može da punim kapacitetom preuzme odgovornost?. takva vlada bi dovela do toga da masa ljudi poželi da se vrati Vučić i njegovo izmaštano zlatno doba jer se demokratija ne maže na hleb...

da bi sproveo fer i poštene izbore ne treba ti vlada nego neko ad hoc koordinaciono telo sa izvršnim ingerencijama koje će pročistiti biračke spiskove, nadgledati slobodu medija i izborni process....

pa gde su caci? jel nas'o nekog? sarovic, nasa SARKA je penicilin za sektu, mozete samo da kmecite kako vas razbija, super snejki, A, NE I TI SI OD NEKIH SNAKES?! WOW, zmijarnik, ce da ujede neka ljuta guja naseg sareta?
ti prvo pravo kod psihijatra na pregled , s tobom više ne komuniciram dok ne dokažeš ovde da si normalan , lik ide po šatorima i pretura po tuđim stvarima , pa ga uhapse i pošalju u policiju , ti ga ovde braniš da nije , ja ti postavim njihov lični snimak koji su oni objavili sa tim maloumnikom šarovićem koji pretura po tuđim stvarima - a ti ovde nastavljaš da lupetaš kao maxim po diviziji
sledeći put pozovi šarovića kod sebe kući pa nek pretura kod tebe po sobama

ti prvo pravo kod psihijatra na pregled , s tobom više ne komuniciram dok ne dokažeš ovde da si normalan , lik ide po šatorima i pretura po tuđim stvarima , pa ga uhapse i pošalju u policiju , ti ga ovde braniš da nije , ja ti postavim njihov lični snimak koji su oni objavili sa tim maloumnikom šarovićem koji pretura po tuđim stvarima - a ti ovde nastavljaš da lupetaš kao maxim po diviziji
sledeći put pozovi šarovića kod sebe kući pa nek pretura kod tebe po sobama
covece, PARKOVI SU javne povrsine, svacije, nije im ulazio po kucama i preturao, sta je sa tobom? au kakvih nas sve ima

ja bih poveo kera i rekao mu pisaj unutra, da te niko ne vidi, satori ionako zvrjase prazni

„Zbog ometanja studentskog skupa u Pionirskom parku, na osnovu prijave učesnika skupa, a posle oglušivanja o naređenje policije da se udalji, policijski službenici Odeljenja za javni red i mir PU za grad Beograd doveli su u prostorije PS Stari grad lice N. Š. (1974)“, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Protiv njega će biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog izvršenog prekršaja iz člana 8 Zakona o javnom redu i miru, naveo je MUP.

„Lice je zatražilo lekarsku pomoć, zbog čega je sprovedeno u Urgentni centar, nakon čega je pušteno“, naveo je MUP.

https://n1info.rs/vesti/mup-protiv-...et-zahtev-za-pokretanje-prekrsajnog-postupka/

Ali realno govoreci, bez neke mrznje, pogledajmo sve te ljude..Zasto su uvek na istoj strani oni kojima ne smetaju lazi? Gomila praznih razapetih satora... Kad se setim u Slobino vreme kada su na naslovnicama novina izradjivali fotografije tako sto su ljude na svojim mitinzima duplirali po nekoliko puta, radili su to spajajuci nekoliko istih fotografija...To su samo sitnice, sitne lazi u odnosu na krupne lazi njihovih vrhova.... Uvek sam se pitao, zasto su na onoj drugoj strani ti maloumni ljudi, cesto imbecili, spremni da stanu na stranu svake lazi....Naravno, onda se zapitam i da li sam ja objektivan i zasto uvek na drugoj strani od svoje vidim takve ljude....Mozda sam los...Ako ona vecinski studenti rade neke slicne stvari, sto se tice tih prevara i lazi napisite ovde na temi da znamo, da proispitam svoju podrsku..
Zasto su uvek na istoj strani oni kojima ne smetaju lazi?
U ovom slučaju jedino pitanje je čije laži: svako spinuje u svoju korist, bez prestanka.

Back