Priveden mladoženja (26) sa krvave svadbe u Titelu: otkriveno kako je ranjeno 7 osoba

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
42.925
Данас је легално дозвољено отићи у стрељану и договорити се кад може да се закупи термин ако је некоме до гађања ћорцима.
Или видети да ли је легално изнајмити простор за гађање и ћорцима уз присуство запослених те пуцати ћорцима легално?
Прослава је огроман трошак,можда је сигурније да се нађе легалан начин
из превентивних разлога,да се овакве ствари не би дешавале?
У шоку сам и дрма ме анксиозност доста,на весељу се очекују пијани гости,весео певач са мишићима на стомаку и леђима у које се гледа,весела певачица у коју се гледа јер има леђа фина или деколте,не баш оваква дешавања далеко да буде......

https://www.google.com/amp/s/www.kurir.rs/amp/9488607/priveden-mladozenja-sa-krvave-svadbe-u-titelu

"Iako su prve informacije bile da je do incidenta došlo dok se pucalo u jabuku, prvi nalazi istrage pokazuju da nije tako došlo do ranjavanja sedmoro ljudi. Naime, sumnja se da je mladoženja držao pušku i verovatno nespretnim rukovanjem je oružje opalilo. Prema nezvaničnim saznanjima, gosti na svadbi su ranjeni komadima sačme koja se raspršila nakon udara o beton.
Svi detalji ove nesreće se i dalje istražuju."

Poslednja izmena od moderatora:
Imas kod kluza igraonicu sa pucanjem, zaboravih kako se zovu...tamo mozes da pucas necim, ne znam cim...verovatno moze i corcima...oni da obezbede....

Ja nisam voleo da pucam corcima i jedini nisam ni pucao corcima...razdelio sam moje...
Cadjave pusku 10x gore nego pravi metak, ali zato sam ispucao metaka ne znam koliko...imao sam gadjanja svake nedelje, i to ne u metu , nego svasta nesto...ukljucujuci i rafalnu paljbu , uz kotrljanje, prebacivanje, pokrivanje...po celoj Srbiji , nema u svakom mestu odgovarajuci poligon za pucanje...treba ici u dubinu po 500m i km, uz promenu polozaja i promenu meta i sve to rafalno pogadjati..

Svejedno , nemam zelju da to osetim ponovo...Mislim da me je neko uzbudjenje proslo posle 20 metaka...posle vidis da mozes da pucas sigurno jednom rukom, za to treba snaga, i nekako u to vreme me prosao bilo koji osecaj... Ne znam, verovatno je civilima drugacije...
Cujem komentare u busu , policija kako to dozivljava, ali nisam u toku cime pucaju...a nisam hteo ni da pitam da slucajno ne bi razgovor isao na tu stranu...
Dok smo se sretali na strelistima, valjda i tamo moze da se puca corcima, ne vidim zasto ne bi moglo...pucali su pistoljima na kratkim i ap na nasim daljinama...jednom video...

Ovaj je drzao sacmaru, mozda puska nije u redu, prelako okida..ko zna...niko , cak ni lovci ne drze prst na orozu....

Back