Priveden dečak (14) koji je ubio brata (12) kod Mladenovca: Ovo su detalji, uhapšena i baka!

Straks92

Legenda
Moderator
Poruka
72.389

PRIVEDEN DEČAK (14) KOJI JE UBIO BRATA (12) KOD MLADENOVCA: Ovo su detalji, uhapšena i BAKA!​

V. L. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Dečak (14) koji se sumnjiči da je ubio brata (12) uhapšen je i biće priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Beogradu. Takođe, njegova baka V.L. (66) uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivična dela neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja, teška dela protiv opšte sigurnosti, kao i izazivanje opšte opasnosti.

V. L. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, a zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo maloletnik će biti priveden dežurnom sudiji za maloletnike Višeg suda u Beogradu.

Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je dečak lovačku pušku našao u babinoj spavaćoj sobi.

Do tragedije je došlo, kada je stariji dečak ispalio metak iz lovačke puške i svog mlađeg brata upucao u glavu. Prema rečima rođake porodice, koja je i obavestila policiju i Hitnu pomoć, prizor je bio jeziv.

Rođaka porodice navela je da je četrnaestogodišnjak, dok je ona bila sa decom u dvorištu, samo protrčao kroz njeno dvorište i uzviknuo ‘Ubio sam brata’.

- Čulo se da je nešto puklo, ali nismo obraćali pažnju. Tek kada se on pojavio i izgovorio da ga je ubio, shvatila sam šta se dogodilo. Čula sam da su se posvađali oko bazena, ali šta se dogodilo nisam pametna - rekla je sagovornica.

https://www.espreso.co.rs/amp/1320451/priveden-decak-14-koji-je-ubio-brata
 

Back
Top