Priveden čuveni nastavnik glume Mika Aleksić, učenice ga optužile za silovanje

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.413
Kako saznaje "Blic", Miroslav Mika Aleksić čuveni vlasnik škole glume večeras je priveden u stanicu policije, jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

Poznata glumica Milena Radulović u ispovesti koju je dala za sutrašnje štampano izdanje "Blica" ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta.

PROČITAJTE JOŠ:
Poznata mlada glumica Milena Radulović: "Silovao me učitelj glume Miroslav Mika Aleksić kad sam imala 17 godina"

Milena Radulović ispričala je za "Blic" da su ona, i nekoliko devojaka od kojih su neke maloletne, prijavilo policiji da ih silovao ili seksualno uznemiravao Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume.

Milena Radulović
FOTO: MILAN ILIC / RAS SRBIJA
Milena Radulović

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je ona u razgovoru za "Blic".

Mika Aleksić
FOTO: DEJAN ŽIVANČEVIĆ / RAS SRBIJA
Mika Aleksić

Insistira na tome da ovo nije samo njena priča i da "ovo nije moja reč protiv njegove”, već tvrdi da je u pitanju sistem zlostavljanja devojčica koji je Aleksić temeljno gradio decenijama.

Opširnije o svemu čitajte u odvojenoj vesti.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/m...zbe-silovanje-seksualno-zlostavljanje/tvfjeql

Ovo je cena i opomena za sve roditelje - snobove koji svoju decu šalju u "školu glume"...

Da li postoji zanimanje "nastavnik glume"? Čovek se bavio glumom, režijom, pedagogijom...
Za to je trebalo da završi TRI fakulteta...
Kod nas se gaji praksa da na privatnim fakultetima glume predaju glumci koji nisu školovani za taj poziv, niti za poziv pedagoga... Mira Karanović se bavi pozorišnom i filmskom glumom, sada se bavi filmskom režijom (koju btw nije studirala) i koja nije donela očekivani uspeh... imala je klasu na priv. fakultetu dramskih umetnosti i "izvela" na put generacije koje su ostale nezaposlene... Za nju čak i kolege govore posprdno da je ona "ona koja sve zna"... Pok. Ivan Bekjarevje bio glumac, kasnije je takođe imao svoju klasu na priv. fakultetu (ko hoće da bude glumac - neka plati!)... Neke studentkinje iz njegove klase su ga tužile sudu za mobing...

Zna se koji su uslovi neophodni da bi se postao glumac... To sigurno nije privatna škola, niti privatni fakulteti za šta se treba otvoriti buđelar...
Talenat se uglavnom meri na držanom fakultetu dramskih umetnosti gde predaju profesori naročito školovani za tu profesiju...

Živimo u vremenu šljokica i lažnih vrednosti, kada Dara bubamara svog sina šalje u privatnu školu, da ne bi "odrastao sa seljačinama iz obične"...

Nije čudo da tamo neki Mika Aleksić postane "čuveni" nastavnik glume... njega su ustvari načinili snobovi našeg društva i nije čudo što se na kraju i pokazalo kakav je bio "pedagog"...

Ovakav sistem školovanja budućih glumaca je doveo do katastrofe zaličitih vrsta... danas u Srbiji imamo 1.500 glumaca koji nikada neće "odglumiti" ni u reklami za binde...
Što je najgore, praksa "proizvodnje" 100 novih glumaca godišnje se nastavlja...
Plati, pa - ne klati...

Класичан пример малигног руског утицаја. Глумица трпела грозоте док није прво мимо Брозове елите обезбедила професионалну еманципацију у Русији и проговорила.

Normalno, sada jeste u dobroj poziciji da obelodani idiota pedofila!

Амбиција јача од самозаштите. Не разумем зашто су остале.

Ајде да је једном па и да нађемо разумевања али колико сам прочитао она је више пута силована од исте особе, све време похађајући његову школу.
То је већ мало теже разумети.

Hajmo malo zdravog razuma. Jel zaista mislite da policija i tuzilastvo tek sad saznaju za to da je Mika Aleksic silovatelj? Ne, jer to tako ide.

Protiv ovakvih se prvo izgradi slucaj za sud, okupe zrtve i svedoci, pripremi dokazni materijal, pa se onda hapsi. Kad Juric kaze "znali SMO", misli na sebe i na pomenute drzavne organe.

Za politicara ocigledno nema dokaza (politicar ih sam vesto uklanja, sto je manje verovatno, ili ima pomoc/ neko ga stiti, sto je veca verovatnoca). Juric po zakonu ne sme da iznese njegovo ime u javnost, prvo zato sto on nije ovlascen za to ni kao fizicko lice ni kao predstavnik fondacije, cak ni kad ta osoba bude privedena (i tada ce moci samo da kaze kao i sada "znali smo, to je politicar koga sam ranije pomenuo"), a drugo zato sto bi se pominjanje nekoga prevremeno, tj. bez dokaza moglo okarakterisati kao kleveta i zavrsiti na sudu.

Zato lakse malo sa osudom Jurica.
(DuckyDuck, 17. januar 2021 10:31)
# Link komentara

ocito je da se radi o psihopati

koji je stvorio takvo okruzenje kod mladih osoba daje sa jedne strane spasilac a sa druge silovatelj

treba biti empata i probati shvatiti

slicno rade i oni koji vrse porodicno nasilje , okrive zrtvu za svoj zlocin

pa zrtva , zbog svoje imaginarne krivice , cuti o stvarima koje se desavaju

niti smo svi isto pametni , niti oni mogu sa strane posmatrati svoj slucaj

a psihologija je komplikovana i jos uvek neistrazena strana mozga

uh al sam se odrazio :dash:

А да ли има још неких доказа сем приче ове младе глумице?Свако може да каже да га је неко силовао, али то треба да буде поткрепљено још неким доказима.

Како то иде, предавач те силује, а ти наставиш да похађаш његова предавања и да идеш у његову школу?

И зашто су привели Антића?Да можда неће да утиче на сведоке после 8 година од учињеног кр.дела?

Дакле, прича младе глумице је објављена у "Блицу" од 16 јануара, а већ истог дана у вечерњим часовима полиција приводи осумњиченог.Много је то чудно.

Идеш у Алексићеву школу, он те силује, ти наставиш школовање код силоватеља и касније упишеш факултет и дипломираш у класи супруге силоватеља.

Заиста врло чудан развој догађаја.

Идеш у Алексићеву школу, он те силује, ти наставиш школовање код силоватеља и касније упишеш факултет и дипломираш у класи супруге силоватеља.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
...... a oнда се сетиш да те је Мика силовао!
А можда те је Мика за ту услугу лепо питао а ти пристала, па се тек сада покајала?

Back