Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ja sam čula da to ne postoji kod nas. Samo ona varijanta da se ide na preglede kod ginekologa u privatnu ordinaciju, a kad dodje porodjaj ide se u državano porodilište gde je zaposlen taj ginekolog i on dodje na porodjaj.
Cao ljudi, evo moje slatke "muke" da prenesem Ja sam se porodila u MG u Beogradu. Posto je moja sestra od strica doktorka opste prakse u jednom domu zdravlja, ja sam je zamoila da se raspitala gde treba i kako treba. Bilo mi je nabitnije da su ljudi ljubazni, jer sam bila toliko zivcana i nervozna da nisam znala gde bijem i kako se zovem pred porodjaj. Zaista je proslo neocekivano dobro, osecala sam se tako prijatno, sva moja pitanja i konfuzije su bile odgovorene sa osmehom i razumevanjem.
Porodila me je zena koja radi pride u drzavnoj ustanovi koja mi je dala grozne primere iz prakse i rekla je da nisam svesna koliko imam srece sto sam dosla ovde gde me tretiraju ljudi koji zaista vole i cene svoj posao i koji su top strucnjaci!!!
Eto to je moje iskustvo, ako vam treba vise informacija pisite, ali meni je zaista privatno mnogo bolje!