Privatni broj

1Keci0

Početnik
Poruka
32
Zdravo interesuje me zvale su me neke dotične na telefon i onako mislim da znam ko je ali želim da saznam čiji je to broj ako je moguće ako postoji neki način za to jer ja ga ne znam

Zdravo interesuje me zvale su me neke dotične na telefon i onako mislim da znam ko je ali želim da saznam čiji je to broj ako je moguće ako postoji neki način za to jer ja ga ne znam
nemoj da ih juris kad vec one jure tebe

Izgleda se vraca "cimanje" kao nekada ...
Sakrijes broj i hebes sve redom u glavu ...
Secam se zvao sam tako nasumicne brojeve , javio se jedan i bukvalno urlao na telefon ... preti preti a mi ga sve vise cimamo :rotf:
skoro me neko zvao ali se nisam javio ,nisam bio pored telefona, video i hteo da zovem kasnije

posle 2 sata o5 zove sa pitanjem * a ko je to*

* ko vam treba*

*izgleda da je pogresan broj*

*izgleda*

* a ko je to* - spustena slusalica

slusao one snimke po netu kako zezaju coveka , ima tu i njegove krivice , da nije onakva lozana ne bi ga ni zezali

nema tog ovde i cao

Iako mislim da je Grasak namjesten, ali nije namjesteno ovo, kada mali vlajo vozaca busa navede u neku kamenjarsku guduru iz koje ne moze van.

Jos onaj magarac koji vani njace u pozadini..

:rotf:

Ovo je @Grom_sa_neba! jednom davno iskopao, bilo u novinama.

Brat @Krishna iz Dalmacije ce da ceni, srce ce mu se otopiti kada cuje.

:heart2::heart2::heart2:
Моја матер стално говори да јој фале жамор и вика у јавном превозу на шта је навикла у Далмацији. Каже у Србији у јавном превозу људи углавном ћуте, а кад неко с неким нешто проговори то буде у по гласа малтене шапћући.

nema instalirao sam ono Everybody i CallFinder piše mi Hidden call, skriveni je broj i izgleda ne mogu da vidim
Druže možda bivša želi da ti čuje glas.
Mene je tako zvala bivša , ja se javim a ona uzdahne i tako nekoliko puta u toku mesec dana.
Blokirao sam na kraju broj i od sada ćutim kad se javim dok ne čujem glas sagovornika.
Na svakom androidu možeš lako da blokiraš broj , teraj to u 3pm.

onda nek nadje vezu u sektoru drzavne bezbednosti lol
Samo ako ima veze u SNS-u , sredice mu preko Bate keramike.

Jos onaj magarac koji vani njace u pozadini..

:rotf:

Ovo je @Grom_sa_neba! jednom davno iskopao, bilo u novinama.

Brat @Krishna iz Dalmacije ce da ceni, srce ce mu se otopiti kada cuje.

:heart2::heart2::heart2:

Ne njače magare, već autobus škripi vozeći po nekoj ivici litice il gde već... :hahaha:

A šofer je ispsovao čitavo raspeče Isusovo...pa i čavle...:hahaha:

...

Back