1Keci0
Početnik
- Poruka
- 32
Zdravo interesuje me zvale su me neke dotične na telefon i onako mislim da znam ko je ali želim da saznam čiji je to broj ako je moguće ako postoji neki način za to jer ja ga ne znam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osim ako nije uključila opciju da se ne pojavljuje slika onima koji nisu u kontaktimaукуцаш број на вибер, и изађе ти слика и име на вибер.
KOntaktiraj BIA.Zdravo interesuje me zvale su me neke dotične na telefon i onako mislim da znam ko je ali želim da saznam čiji je to broj ako je moguće ako postoji neki način za to jer ja ga ne znam
Neka se predstavi kao LOto Srbija.Nazovi i pitaj![]()
Izvinte a jeste vi maločas zvaliNazovi i pitaj![]()
Izgleda se vraca "cimanje" kao nekada ...Da uđe u trag broju koji je možda kupljen na trafici![]()
Izgleda se vraca "cimanje" kao nekada ...
Sakrijes broj i hebes sve redom u glavu ...
Secam se zvao sam tako nasumicne brojeve , javio se jedan i bukvalno urlao na telefon ... preti preti a mi ga sve vise cimamo![]()
nemoj da ih juris kad vec one jure tebeZdravo interesuje me zvale su me neke dotične na telefon i onako mislim da znam ko je ali želim da saznam čiji je to broj ako je moguće ako postoji neki način za to jer ja ga ne znam
skoro me neko zvao ali se nisam javio ,nisam bio pored telefona, video i hteo da zovem kasnijeIzgleda se vraca "cimanje" kao nekada ...
Sakrijes broj i hebes sve redom u glavu ...
Secam se zvao sam tako nasumicne brojeve , javio se jedan i bukvalno urlao na telefon ... preti preti a mi ga sve vise cimamo![]()
Моја матер стално говори да јој фале жамор и вика у јавном превозу на шта је навикла у Далмацији. Каже у Србији у јавном превозу људи углавном ћуте, а кад неко с неким нешто проговори то буде у по гласа малтене шапћући.Iako mislim da je Grasak namjesten, ali nije namjesteno ovo, kada mali vlajo vozaca busa navede u neku kamenjarsku guduru iz koje ne moze van.
Jos onaj magarac koji vani njace u pozadini..
Ovo je @Grom_sa_neba! jednom davno iskopao, bilo u novinama.
Brat @Krishna iz Dalmacije ce da ceni, srce ce mu se otopiti kada cuje.
![]()
nema instalirao sam ono Everybody i CallFinder piše mi Hidden call, skriveni je broj i izgleda ne mogu da vidimукуцаш број на вибер, и изађе ти слика и име на вибер.
kontaktiraj svog mobilnog operatera, mozda oni mogu da ti pomognu
onda nek nadje vezu u sektoru drzavne bezbednosti lolNeće oni pomoći, čak i ako postoji uznemiravanje preporučuju blokiranje u početku...kasnije oni reaguju...
Druže možda bivša želi da ti čuje glas.nema instalirao sam ono Everybody i CallFinder piše mi Hidden call, skriveni je broj i izgleda ne mogu da vidim
Samo ako ima veze u SNS-u , sredice mu preko Bate keramike.onda nek nadje vezu u sektoru drzavne bezbednosti lol
Jos onaj magarac koji vani njace u pozadini..
Ovo je @Grom_sa_neba! jednom davno iskopao, bilo u novinama.
Brat @Krishna iz Dalmacije ce da ceni, srce ce mu se otopiti kada cuje.
![]()
Postoji,da ne budes tako jadan i da se ne javljas na skrivene brojeveZdravo interesuje me zvale su me neke dotične na telefon i onako mislim da znam ko je ali želim da saznam čiji je to broj ako je moguće ako postoji neki način za to jer ja ga ne znam
Moze biti, ali meni ono na 0:51 zvuci kao original magare.Ne njače magare, već autobus škripi vozeći po nekoj ivici litice il gde već...![]()
Šta se cimaš ko su devojke. Dogovori rendaljku i javi se na LjiSu.Zdravo interesuje me zvale su me neke dotične na telefon i onako mislim da znam ko je ali želim da saznam čiji je to broj ako je moguće ako postoji neki način za to jer ja ga ne znam