Quantcast

Privatne poruke

Da biste nekom registrovanom korisniku foruma poslali privatnu poruku, kliknite na korisničko ime tog korisnika bilo gde na forumu i odaberite opciju Započnite prepisku:

566648


Otvoriće Vam se polje za unos teksta gde imate mogućnost da upišete naslov i tekst Vaše poruke:

566650


Tekst privatne poruke možete urediti isto kao i tekst poruke na temi (Klasično i napredno (BB kodovi) formatiranje teksta poruka).

Ispod polja za unos teksta imate opcije koje možete uključiti pre započinjanja prepiske:

566651


Ukoliko uključite opciju Dozvolite učesnicima prepiske da pozovu druge osobe da učestvuju u prepisci, osoba kojoj ste poslali poruku imaće mogućnost da u Vašu prepisku uključi i druge korisnike koji će moći da vide celu Vašu prepisku, kao i da sami šalju svoje odgovore. Ova opcija je podrazumevano isključena i to znači da ukoliko je ne uključite, osoba kojoj ste poslali poruku neće moći da u prepisku uključi i druge korisnike.

Opcija Zatvori prepisku (novi odgovori neće biti dozvoljeni) Vam omogućava da ostalim učesnicima prepiske onemogućite slanje odgovora na Vašu poruku. Ova opcija je podrazumevano isključena i ukoliko je ne uključite svi učesnici prepiske će moći da Vam pošalju odgovor.
 

gost 94137

zmajka
Poruka
43.801
Kada Vam neko pošalje novu privatnu poruku ili odgovori na već započetu prepisku, obaveštenje će Vam biti prikazano u gornjem desnom uglu stranice:

566656


Klikom na naslov otvoriće Vam se sadržaj poruke:

566657


Tu imate mogućnost da pošaljete novi odgovor i ukoliko Vam je omogućeno da pozovete druge korisnike da se uključe u prepisku.

Za pozivanje drugih korisnika, kliknite ovde:

566659


Otvoriće Vam se polje gde unosite korisnička imena korisnika koje želite da pozovete:

566660
 

Stevcina zabica

Stara legenda
Supermoderator
Poruka
92.881
Privatne poruke se sada ponašaju kao i teme na forumu tako da se kao na gmailu grupišu po naslovima poruka.

Kad se poruka obriše postoji mogućnost izbora da kad neko odgovori na tu poruku vama stigne taj odgovor ili ako ne želite i dalje da pričate na tu temu da ne primate više odgovore na tu privatnu prepisku.

Takodje privatne poruke možete i lako filtrirati i tako brzo pronaći one koje tražite...filteri se nalaze u desnom delu kad udjete medju privatne poruke
2.jpg
Jos jedna zanimljiva stvar je da bitne privatne poruke u kojima imate neke bitne informacije možete markirati kao omiljene zvezdicom.
Samo kliknite u gornjem desnom uglu poruke dugme ''Označi''.


16.png
Nalaženje tih poruka je u filteru izborom "starred conversation"
 

Prilozi

  • 2.jpg
    2.jpg
    25,2 KB · Pregleda: 130
Poslednja izmena:

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.