Quantcast

Privatne poruke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

хероина

Buduća legenda
Moderator
Poruka
31.146
Da biste nekom registrovanom korisniku foruma poslali privatnu poruku, kliknite na korisničko ime tog korisnika bilo gde na forumu i odaberite opciju Započnite prepisku:

566648

Otvoriće Vam se polje za unos teksta gde imate mogućnost da upišete naslov i tekst Vaše poruke:

566650

Tekst privatne poruke možete urediti isto kao i tekst poruke na temi (Klasično i napredno (BB kodovi) formatiranje teksta poruka).

Ispod polja za unos teksta imate opcije koje možete uključiti pre započinjanja prepiske:

566651

Ukoliko uključite opciju Dozvolite učesnicima prepiske da pozovu druge osobe da učestvuju u prepisci, osoba kojoj ste poslali poruku imaće mogućnost da u Vašu prepisku uključi i druge korisnike koji će moći da vide celu Vašu prepisku, kao i da sami šalju svoje odgovore. Ova opcija je podrazumevano isključena i to znači da ukoliko je ne uključite, osoba kojoj ste poslali poruku neće moći da u prepisku uključi i druge korisnike.

Opcija Zatvori prepisku (novi odgovori neće biti dozvoljeni) Vam omogućava da ostalim učesnicima prepiske onemogućite slanje odgovora na Vašu poruku. Ova opcija je podrazumevano isključena i ukoliko je ne uključite svi učesnici prepiske će moći da Vam pošalju odgovor.
 

хероина

Buduća legenda
Moderator
Poruka
31.146
Kada Vam neko pošalje novu privatnu poruku ili odgovori na već započetu prepisku, obaveštenje će Vam biti prikazano u gornjem desnom uglu stranice:

566656

Klikom na naslov otvoriće Vam se sadržaj poruke:

566657

Tu imate mogućnost da pošaljete novi odgovor i ukoliko Vam je omogućeno da pozovete druge korisnike da se uključe u prepisku.

Za pozivanje drugih korisnika, kliknite ovde:

566659

Otvoriće Vam se polje gde unosite korisnička imena korisnika koje želite da pozovete:

566660
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top