Privatne poruke

Pisete li privatne poruke na forumu? Zasto? Odgovarate li na svaku (barem sa uctivim Ne, hvala....) ili ignorisete ako zalazi u intimu?

bila jedna lepa porukica od ne sećam se tačno koga, a glasila je 'da li si za k...?' i ja lepo odgovorila 'ne, a ti?' i taj neko mi se više nije javio :(

posle toga, više mi nisu stizale pp te vrste od bilo koga :think:

• Podržavam
Reactions: Zak
Pišem. Razlog je da bih spopadao forumašice (ako neka od mojih sagovornica to već nije sama shvatila nek se nakon ove izjave smatra obaveštenom). Odgovaram na sve PPove za koje ima izgleda da ih je pisala osoba koja mi spada u ciljnu grupu, tj ako nisam odgovorio nekom znači nisam zainteresovan. Hvala doviđenja.

Pisete li privatne poruke na forumu? Zasto? Odgovarate li na svaku (barem sa uctivim Ne, hvala....) ili ignorisete ako zalazi u intimu?

Pishem tu i tamo. Ali imam granice i koliko dugo. Kao i sa telefonom, nikako ne volim samo ja da se javljam.
Uglavnom ispadne ko da se nismo nikada ni chuli, shto je malo sramota jer godinama sam ovde. :(

Пишем.
Зато што постоје ствари које немам намеру да кажем пред свима, а могу да поделим са неким.
На сваку поруку одговарам...

nisam nikada dobila PP :(

ja shaljem, ali mi niko ne odgovara :(

ne znam zashto :(

napishem neshto u fazonu....
mmmmmm,bb...show me your big dicky...mmmm, yeah, let me lick your balls....mmmm, lol, mmmm.......

pisem, pisem

svaki dan po deset PP-ova
neko me uremio, poslao mi jos davno tu poruku, i kaze
"srece nikad neces imati ako svakog dana ne posaljes 10 poruka"
i sta da radim, ajde pitam ja sad sve vas, sta ja tu da radim?! :(

Back