- Poruka
- 74.074
Ma neka te to ne brine, zapravo ovde niko nikom i ne piše, to je samo urbana legenda.Ne znam za njih, meni niko!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma neka te to ne brine, zapravo ovde niko nikom i ne piše, to je samo urbana legenda.Ne znam za njih, meni niko!![]()

nista!Sta ti dobijas u inbox?![]()
onda je bio neki dosadan odgovor kao po obicajuodgovrio sam..ne pratis fabulu teme![]()

ja vodim dosadan zivot, nego se to digao neki hajponda je bio neki dosadan odgovor kao po obicaju![]()
Ma neka te to ne brine, zapravo ovde niko nikom i ne piše, to je samo urbana legenda.![]()

Bas? A hoces da bijes pola forumanista!
ma folira se, ne sme da napiseBas? A hoces da bijes pola foruma
jel smem slike da postavljam? ali da me ne kaznisma folira se, ne sme da napise![]()

ma ja se to salim,inace sam neznaBas? A hoces da bijes pola foruma

Ma Duša mala, što bi baba od mog druga reklama ja se to salim,inace sam nezna![]()
Nisam razumeo, hoće da ti salju gole slike sta?jel smem slike da postavljam? ali da me ne kaznis![]()
cuj hoce..Nisam razumeo, hoće da ti salju gole slike sta?
Aha! Kako znaš da je baš crvena?Voleo bih kad uđem da vidim neku malu crvenu notifikaciju i poruku, ali šta da se radi![]()

Nagledas ih se ko urolog sta te brigacuj hoce..
hoces da vidis muke administratoirske..a posle neki kazu..nisi mi odgvorio na pp..pa nisam jer je zatrpan..ovo se nakrcalo u zadnjih par dana.Voleo bih kad uđem da vidim neku malu crvenu notifikaciju i poruku, ali šta da se radi![]()
jao to su sve drukare!hoces da vidis muke administratoirske..a posle neki kazu..nisi mi odgvorio na pp..pa nisam jer je zatrpan..ovo se nakrcalo u zadnjih par dana.
Pogledajte prilog 1603713
I da pri tom ja sam toliko magnet za gej ljude da su me zezali ili si i sam, a to znam da nisam ili napravi Onlyfanscuj hoce..
Aha! Kako znaš da je baš crvena?![]()

hoces da vidis muke administratoirske..a posle neki kazu..nisi mi odgvorio na pp..pa nisam jer je zatrpan..ovo se nakrcalo u zadnjih par dana.
Vauuu, to ceo dan da uzmes i odgovarashoces da vidis muke administratoirske..a posle neki kazu..nisi mi odgvorio na pp..pa nisam jer je zatrpan..ovo se nakrcalo u zadnjih par dana.
I ti hoćeš gole slike? Pa ima da se prehladim dok otvoriš?hoces da vidis muke administratoirske..a posle neki kazu..nisi mi odgvorio na pp..pa nisam jer je zatrpan..ovo se nakrcalo u zadnjih par dana.