treba mi spisak privatnih srednjih skola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cooling:treba mi spisak privatnih srednjih skola
u je mislila sam da je manje a za rudjera znam sigurno :shock:Patty:Skolarina za Crnjanskki je 7000 e godisnje.
Poz.
Uprawo takoBolje cuvaj pare za privatni fax
postoji i cenovnik samo zavisi na koji sajt idesh...mada ja trenytno nemam kod sebe sajtove ali kad nadjem poslacy ti ih na ppxpforswodniw:I mene interesuje upis u privatnu srednju skolu. (mmmilankovic). Tacnije upis u 3 razred gimnazije. U RS sam zavrsio 1. i 2. razred opste gimnazije sa vrlo dobrim uspjehom.
Bio sam na sajtu Milutina Milankovica, ali tamo samo pisu rijeci hvale, a recimo, ne pise koliko iznosi skolarina u gimnaziji. Pa za bilo kakvu informaciju vezanu za gore spomenutu skolu bio bih Vam zahvalan.
Ali samo kod onih kod kojih ti je priznata diploma u inostranstvu. Nemoj ni slucajno da se zaebes pa upises bracu karicSucur:Bolje cuvaj pare za privatni fax
tu je negde oko 6 soma moja ortakinja se nalozila kako ce je upisati ja je gledam i zalim. kako ne shvata da mora cuvati pare za fax i da njen cjale ne sere pareyowana '91.:Koliko ja znam skolarina u Crnjanskom je 6700 ojra...![]()
yowana '91.:ja SE NADAM da cu studirati u "belom svetu"... Trudicu se da za ove cetiri godine koje budem trosila u gimnaziji, dobijem neku exXxtra stipendiju, jer moji nemaju love za studije... :-(