Pritvor i za vladiku Jovana i za saradnike

Дај бре САНДАНСКИ шта че ти овакве теме?Сад ти могу набројати ко све че се упецати.......Прве сам веч погодио.....:rotf:.

Е што да праву кд ми се смее и кд ми се здосади од учење ја удару овакву тему:)

Sreća je da većina makedonaca znaju ko su i kakvo poreklo imaju..

Фала богу 99% знају;)

402122_10150539298208670_202258228669_8477742_1302340058_n.jpg

316455_10150307117318670_202258228669_7542822_399817981_n.jpg

a moze i da se zali sudu u strazburu.... zbog samo 20 kmph oni meni kaznu.... pa gde to ima bre? :) :) :) krsenje osnovno ljudskog prava da se prekoraci dozvoljena brzina vozilom u naseljenom messtu.... i jos me uslovno kaznjavaju.... sramota....

I meni su dva FYROM policajca uzela 10€ u nekoj pustari na putu do Grčke. Lakše da platim jadnicima nego da se sa njima svađam. A od svih iz kolone su mene zaustavili. Valjda znaju da će samo Srbi da se "dogovore" sa nijima. Jeftini su. :mrgreen:

Ma da.Oni su prvo snimili tablice,proverili identitet pa te onda kaznili.To im je naredio direktno Dačić.

nije bio dacic tad ministar nego jocic... onaj sto je obijao trafike kad je bio mlad i neukusan, i kasnije dogurao do prvog coveka policije.... kraj 2007... dobro se secam jer sam do kraja 2008 bio na uslovnoj.... mislis da je on naredio? da ga spomenem u tuzbi? ipak je to ozbiljno narusavanje osnovnog ljudskog i manjinskog prava na prekoracenje dozvoljene brzine u naseljenom mestu....

Naravno da nije, pa ne mozete bez svoje anticke proslosti ni jedan dan, to je samo onako uzgredno. :mrgreen:

Nego, da niste vi izdali Aleksandra? Mislim, on covek osvojio celu Aziju a vi ne mozete na kraj da izadjete sa grupicom Balkanaca? :eek:

I pre nego sto opet pomenes Kosovo, mi nismo potomci Aleksandra. ;)

samo polako.... sto bi neki rekli: put od hiljadu milja pocinje prvim korakom ;)

nije bio dacic tad ministar nego jocic... onaj sto je obijao trafike kad je bio mlad i neukusan, i kasnije dogurao do prvog coveka policije.... kraj 2007... dobro se secam jer sam do kraja 2008 bio na uslovnoj.... mislis da je on naredio? da ga spomenem u tuzbi? ipak je to ozbiljno narusavanje osnovnog ljudskog i manjinskog prava na prekoracenje dozvoljene brzine u naseljenom mestu....
Znači,ti si poslao psa teroristu da presretne njegov džip?

aha... ok sad znaci letujes na adi? imas sad one baseve sezonske... mozes da ostavis keca kuci.... a izbegavaj borsku mozda ce te neki drot makedonac ojaditi jos jedared.... :) :) :)

Ma ne, letovaće na Vardaru negde. Dobar je za one koji slabije plivaju... staneš gde god želiš. :mrgreen:
Nema puno plaža poput Ade Ciganlije u Evropi, koliko god neko od ljubomore pokušavao da je omalovaži.

Đorče, priznaj da je bola Moldavka, a kaži kolko EUriki si platil?
(ko u Srbiji prizna, odma se odbija kamata)

ne parlam taj tvoj tatarski.... al da kazem da su mi srpkinje favoritkinje... nema sta da se placa.... ti to placas? zaostrili propise u tatarstanu pa ne mozes da silujes kako oces? eto sto ne valja uci u EU.... moras da prekines sa nekim starim obicajima... a tatar? :) :) :)

bio sam na delu borske od banjice prema lisicjem potoku.... a valjao sam neku srpkinju ;)

"Ваљао" си ти Ђоле Србине семенке и ушећерено воће на Маракани па си се враћао кући...А Борска не иде према Лисичјем потоку него према Миљаковцу...Е мој Ђокице....)

zaostrili propise u tatarstanu pa ne mozes da silujes kako oces? eto sto ne valja uci u EU.... moras da prekines sa nekim starim obicajima... a tatar? :) :) :)

Име

Реч Бугарин је вероватно настала од старотурске речи булгар = мешанац (глагол булгамак = мешати),
што је био назив једног од турскотатарскоих племена.

У време турског ропства име Бугарин је изгубило етничко значење и употеребљавало се за означавање масе подјармљених сељака без обзира на етничко порекло.

Ово значење дали су тој речи најпре Грци и Турци, а било је распрострањено и ван области које су насељавали Бугари као етничка заједница.
Верује се да су то учинили турски чиновници. Бугарски облик б“лгар, б“лгарин заменили су српским Бугар, Бугарин (што се употребљавало као синоним појму „раја“).
Тако је име Бугарин, изгледа, имало исту судбину као и име Влах после словенске најезде на Балканско полуострво.

Због распрострањеног бугарског имена у овом значењу, неки старији истраживачи и путници греше сматрајући бугарско име као етничко, односно национално у Македонији, на Косову и у деловима Србије

Луд текст на Википедији...хахаха

Ma ne, letovaće na Vardaru negde. Dobar je za one koji slabije plivaju... staneš gde god želiš. :mrgreen:
Nema puno plaža poput Ade Ciganlije u Evropi, koliko god neko od ljubomore pokušavao da je omalovaži.

pa moze da letuje na ohridu, ako voli dublju vodu... a i plaze su lepse nego na adi a i nema toliko ganaca... samo da zna da pliva da ne prodje kao neki tatari onomad :) (ne kazem da bi bila neka steta.... al ipak da upozorim)

pa moze da letuje na ohridu, ako voli dublju vodu... a i plaze su lepse nego na adi a i nema toliko ganaca... samo da zna da pliva da ne prodje kao neki tatari onomad :) (ne kazem da bi bila neka steta.... al ipak da upozorim)

Sreća pa u Srbiji nema jezera za letovanje. :confused:
Ohrid nema ni približno uređene plaže poput Ade, iako jeste lep. Ne znam ni jednu plažu na Jadranu koja je toliko velika i tako uređena kao Ada.

Sreća pa u Srbiji nema jezera za letovanje. :confused:
Ohrid nema ni približno uređene plaže poput Ade, iako jeste lep. Ne znam ni jednu plažu na Jadranu koja je toliko velika i tako uređena kao Ada.

ma ada je najbolja.... velika uredjena plaza... mnogo golih riba unaokolo....dosta kafica... tobogan... bandzi... voda mlaka i mutna... ne zovu je dzabe beogradsko more :) :) :)

ne parlam taj tvoj tatarski.... al da kazem da su mi srpkinje favoritkinje... nema sta da se placa.... ti to placas? zaostrili propise u tatarstanu pa ne mozes da silujes kako oces? eto sto ne valja uci u EU.... moras da prekines sa nekim starim obicajima... a tatar? :) :) :)

Begaj be Đorče-Makedonče, Tatari su bili za vas idoli u odnosu na onog vašeg psihoneurotičara Aceta.
Virtualno, kad bi se Hitler i Staljin valjali po nekoj ledini produkt posle devet meseci bi bio Ace Golemiot Makedonski, prvi Faraon Ptolomeja i ujedinitelj..
(nemoj da vam stavljam buvu u gaće, pa kako vas znam ima da tražite da vam se prispoji Egipat.FYROM-Egipat-Kosova Republic....Kako to gordo zvuči

Pa imaju prava što vas vaša braća Bugari ne priznaju...kako ono beše a....ne priznaju jezik makedonski ili naciju? Ajd sad to objasni onako elokvetno kako samo ti umeš?!

Back