Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
Значи, болес’.
Pa jeste boles', vidis da nije normalan. Zivi u sumanutoj ideji.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Значи, болес’.
Mislim da je albanski provokator.
Ти фјрмовци су будалетине неопеване. Шиптари им узели пола земље, а они уместо да траже подршку свађају се са Србима и Грцима. ФЈРМ неће дуго опстати као самостална држава.
100% si vozio nekog siptara i niste vezali pojaseve.Sumnjiv si ti.ako vozis zastavu 101 to ne znaci da mozes da vozis vrze od dozvoljenog...... ja sam bio uslovno kaznjen godinu dana zbog prekoracenja brzine od 20 kmph.... u srec beograda, u borskoj ulici.... mada sam siguran da su me kaznili jer sam makedonac
ili mozda zato sto sam vozio skodu?!?!? nikad necu saznati.....
ako vozis zastavu 101 to ne znaci da mozes da vozis vrze od dozvoljenog...... ja sam bio uslovno kaznjen godinu dana zbog prekoracenja brzine od 20 kmph.... u srec beograda, u borskoj ulici.... mada sam siguran da su me kaznili jer sam makedonac
ili mozda zato sto sam vozio skodu?!?!? nikad necu saznati.....
To i ja mislim. Pogotovo ovaj što stalno postavlja teme o Vraniškovskom. Ipak u toj državi živi 30% Albanaca, znaju jezik, ćirilicu, imaju net itd.
100% si vozio nekog siptara i niste vezali pojaseve.Sumnjiv si ti.
Zastita narko-kartela je takodje po EU standardima?
Ne okreci pricu na drugu stranu, pricamo o vasem postojanju u sumanutoj ideji. Ako hoces da pricas o NATO-u u Srbiji, otvori temu.
Ne, bilo bi gore da sam isao ficom, onda bi nas prebili. Vidis, narko dileri albanske nacionalnosti u velikim dzipovima, njima salutirate, ljude u obicnim skupim kolima opomnete da uspore, nad kecevima se izdrquavate, a fice bijete. Junacine, je l' vas Aleksandar tome naucio?
sto se uzbudjuvas? ako ti se nesvidja odgovor nemoj da postavljas pitanje....
А да нису то били џипови којим се возио Вранишковски???????Само он је имао такве џипове...само нисам сигуран дали је купио парама које је покрао или су поклон СПЦ...
Ta Borska je čista nizbrdica,valjali su buriće sa gorivom.Puste ih na Kanarevom brdu i onda pokupe u Rakovici.Ali i naša policija je napredovala,sad može da ih prati iz balona.Cjenis da su nesto valjali?
Ta Borska je čista nizbrdica,valjali su buriće sa gorivom.Puste ih na Kanarevom brdu i onda pokupe u Rakovici.Ali i naša policija je napredovala,sad može da ih prati iz balona.
http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Policijske-kamere-na-nebu-Srbije.lt.html
Šta znaju Makedonci šta je balon.
Ne, vec tvoji sunarodnici, sumnjive proslosti i neisgurne buducnosti.
Vasi sunarodnici iz Albanije su bre gospoda za vas, zasto se malo ne ugledate na njih?
100% si vozio nekog siptara i niste vezali pojaseve.Sumnjiv si ti.
Pa nisam ja otisao da zivim u tome sto vi nazivate "FYROM" i jos plus iz tog Skoplja da pljujem na ljude sa kojima zivim, nego sam samo prolazio kroz taj prostor do neke normalne drzave.
To je genijalno iizdruavanje nad onima nad kojima se moze, dok narko dzipovi prolaze pored 200 sat. Viteski. Aleksandrovski. Bravo. Zadrzali ste genetiku.
pa mozda sam vozio neku siptarku, a kerovi bili ljubomorni... jos su me snimili onim novim radarom koji je kao kamera.... kazu tebra ne mozemo nista da sredimo snimak ide direkt u centralu.... i posle 2 meseca poziv od sudije za prekrsaje.... i sad reci da nas ne mrzite.... a samo sam prekoracio brzinu za 20 kmph u naseljenom mestu.... i godinu dana uslovno... godinu dana sam vozio ko po jajima... takvo maltretiranje nacionalnih manjina jos je nezapamceno na ovim prostorima u zadnjih 20 godina.... sad kad bolje razmislim ima da se zalim sudu u strazburu....
sledeci put pamet u glavu i u avion.... a ne u keca.... u avionu ima klima
Nije to do nesvidjanja odgovora, nego kad god ne znate sta da kazete vi menjate temu. Zar bi Aleksandar tako uradio?
Ta Borska je čista nizbrdica,valjali su buriće sa gorivom.Puste ih na Kanarevom brdu i onda pokupe u Rakovici.Ali i naša policija je napredovala,sad može da ih prati iz balona.
http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Policijske-kamere-na-nebu-Srbije.lt.html
Šta znaju Makedonci šta je balon.
Ma da.Oni su prvo snimili tablice,proverili identitet pa te onda kaznili.To im je naredio direktno Dačić.pa mozda sam vozio neku siptarku, a kerovi bili ljubomorni... jos su me snimili onim novim radarom koji je kao kamera.... kazu tebra ne mozemo nista da sredimo snimak ide direkt u centralu.... i posle 2 meseca poziv od sudije za prekrsaje.... i sad reci da nas ne mrzite.... a samo sam prekoracio brzinu za 20 kmph u naseljenom mestu.... i godinu dana uslovno... godinu dana sam vozio ko po jajima... takvo maltretiranje nacionalnih manjina jos je nezapamceno na ovim prostorima u zadnjih 20 godina.... sad kad bolje razmislim ima da se zalim sudu u strazburu....
aleksadndar? menjanje teme? odgovor? a?
Ne verujem ja ni da je ovaj Makedonac, lici mi na nekog provokatora iz Pristine, stara garda, Azem Vlasi, omasi samo poneki padez.