- Poruka
- 103
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si pio čaj od maka.Dodaj malo i u venu.Koliko malo treba da se ova fasisticka djubrad obruse na svakog ko ne misli i podrzava njihove glupe ideologije.Inace je taj popa obican kriminalac i sovinista.
Ovaj Jovan, hbmg kako se zove..![]()
Ti si pio čaj od maka.Dodaj malo i u venu.
Ахххаааахахахаха жта чеш ти да покрадеш бре Реферу.Можда нека од статуе?Имамо их и за извоз........![]()
Пази тај није ПОП.Он је Владика СПЦ на задатку у Македонији.Основач ПОА која сада није више ПОА веч ГПОА.Владика по потребу.
Ti si pio čaj od maka.Dodaj malo i u venu.
Ko ga hb, zar ja da vodim racuna o tim kriminalcima, ima i ovde kod nas tih podivljalih popova..upadaju u manastire osnivaju sekte.Prolupali ovi popovi.
Piše se (ili kaže) sveštenik.
Koji su to sveštenici upali u manastire, misliš na one nedavno što su narod šutirali nogama u glave uz pomoć policije?
Makedonke, vama nek' ostanu šiptarke.![]()
Makedonke, vama nek' ostanu šiptarke.![]()
Лепо звучи, Бугари и Шиптарке, укрштањем би се добила једна врло племенита сорта...![]()
Значи идеш по Македонке?Ево ти нешто од мене.Она је сада ХИТ па сретно........
![]()
Ja ne pijem drozu kao ti.Jesi li siguran da ne vidiš dva ekrana i tri tastature?I ti si jedan osamuceni sovinista![]()
Ebote, da l' cete i mene da u'apsite kad leti idem u Grcku na more?![]()
И ти си неки поп?![]()
Sa ''v'' ili bez?vraniskovski![]()
![]()
![]()
Па веројатно.Има их у СПЦ. И оне попут Вранишковског и оне који лече наркомане лопатом по гуза.........Само ако је поп.....Нече стичи ни до Катланово.....
![]()
Šta joj fali, vidi se da je naslednik velikog Aleksandra, dokaz vaše višemilenijumske istorije.
Ne idem ja po njih, mene tamo zovu, samo nisu te iskonske, već neke koje znaju gde ime je deda bio i kome pripadao.![]()
Па веројатно.Има их у СПЦ. И оне попут Вранишковског и оне који лече наркомане лопатом по гуза.........Само ако је поп.....Нече стичи ни до Катланово.....
![]()