Pritvor i za vladiku Jovana i za saradnike

Пази тај није ПОП.Он је Владика СПЦ на задатку у Македонији.Основач ПОА која сада није више ПОА веч ГПОА.Владика по потребу.

Ko ga hb, zar ja da vodim racuna o tim kriminalcima, ima i ovde kod nas tih podivljalih popova..upadaju u manastire osnivaju sekte.Prolupali ovi popovi.

Значи идеш по Македонке?Ево ти нешто од мене.Она је сада ХИТ па сретно........
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Šta joj fali, vidi se da je naslednik velikog Aleksandra, dokaz vaše višemilenijumske istorije.
Ne idem ja po njih, mene tamo zovu, samo nisu te iskonske, već neke koje znaju gde ime je deda bio i kome pripadao. :)

:hahaha1::hahaha1:Па веројатно.Има их у СПЦ. И оне попут Вранишковског и оне који лече наркомане лопатом по гуза.........Само ако је поп.....Нече стичи ни до Катланово.....:hahaha:

Pa ionako ste me maltretirali kada sam isao na more 90ih, neki debeli zadrigli FYROM kerovi nasli da ostre (mali) **** na bednim kolima koja su isla u pravcu Paralije jer je neko vozio 80 umesto 70 na sat, pa onda terali jednog starijeg coveka da ide peske po manijakalnom suncu da razmeni marke za te vase dinare ili denare ili kako god to zovete po 100 puta vecem kursu od zvanicnog. A dok se to desavalo 10ak tetovskih dzipcina projuri pored nas 200 na sat.

Junaci oduvek bili i ostali! :hahaha1:

Back