Pritvor i za vladiku Jovana i za saradnike

Sandanski

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.573
http://www.mondo.rs/s245477/Info/Pritvor_i_za_vladiku_Jovana_i_za_saradnike.html
Pritvor i za vladiku Jovana i za saradnike

Makedonski MUP podneo je krivične prijave protiv 19 osoba, među kojima je poglavar Ohridske arhiepiskopije SPC Jovan Vraniškovski,
i protiv Udruženja građana "Anastasija" zbog sumnje da su izvršili krivično delo pranja novca.

v245477p0.jpg

Portparol makedonskog MUP-a Ivo Kotevski je rekao i da je tokom jučerašnje policijske akcije "Raskoljnikov"
izvršen pretres dva objekta kod Markove sušice, u okolini Skoplja, i u selu Nižepole u okolini Bitolja, i da su tom prilikom zaplenjeni kompjuter, dokumentacija i 19.000 evra.

Sve je povezano, kako kažu u policiji, sa samozvanom Ohridskom arhiepiskopijom.

Makedonska policija privela je juče desetak osoba bliskih Vraniškovskom, poglavaru Ohridske arhiepiskopije koja u Makedoniji nije zvanično priznata, a zatim je Vraniškovskom i još pretorici njegovih saradnika određen pritvor.

Vraniškovski je već osuđen na zatvorsku kaznu od 2,5 godine zbog zloupotrebe 250.000 evra crkvenog novca dok je bio vladika kanonski nepriznate Makedonske pravoslavne crkve.

maltretirate srpske svestenike a ?
.

Какви Срби
?:think:

Ови македонски полицајци су чисти лопови.Владику су већ опљачкали и онда нашли неког паћеника да му отму 19000 евра.Који бедници!

:roll: Ко је кога пљачкао...

Какви Срби
?:think:

:roll: Ко је кога пљачкао...

Vladika Vraniskovski je svestenik ohridske arhiepiskopije SPC

Zato ga i hapsite jer nece da je pripadnik vase raskolnicke "MPC" koju su kreirali komunisti.

Covek je uhapsen na pravdi Boga , zato sto je kod sebe imao 19.000 evra .

Vi niste ljudi vi ste obicni nacisti tako da mi nije nimalo zao sve ovo sto vam rade Siptari.

Vidis ja i ti smo iste vere, pravoslavne , i ti podrzavas hapsenje mene i meni slicnih samo zato sto ne priznajemo komunisticku tvorevinu MPC.

To samo pokazuje kakvi ste losi ljudi.

Хахах...Не он него сарадници...он је код себе имао 250.000....

pa? jel zabranjeno da neko ima pare ?

hapsiti nekoga samo zato sto ima novac je NAJOBICNI NACIZAM

VI STE NACISTI

To sto vi radite ovom coveku je drzavni terorizam a ne demokratija.

Sve dok je bio pripadnik vase komunisticke MPC, nije bilo problema. Poceli ste da ga hapsite i maltretirate kad je odlucio da napusti vasu kvazikomunisticku tvorevinu MPC.

I kako ja tebe da postujem kad ti ne postujes mene i prava drugih ljudi da pripadaju crkvi kojoj zele, i naciji kojoj zele ?

Sreća je da većina makedonaca znaju ko su i kakvo poreklo imaju. Ova šačica zaluđenih lažnom istorijom koju im serviraju iz vlasti, nisu pravi predstavnici raspoloženja naroda.
Pokušavaju silom i krađom da izdejstvuju sebi crkvu.

Све чемо и вама покрасти бре.И Јованове џипове биче заплењене.Оне са које сте га поткупили.

Back