Prisustvo i sve posle toga

milance19

Hot, blue and righteous
VIP
Poruka
44.980
Dva pitanja

Da li biste (ili ste već) prisustvovali porođaju? Kakav je stav po tom pitanju?

Koliko ste kao muškarci spremni da majci svoje dece pomognete u procesu podizanja dece, počevši od menjanja pelena, buđenja u sred noći, izlaženja u susret potrebama koje porodilja ili trudnica ima, usled mnogih promena koje joj se dešavaju?

Nisam bio i nemam predstavu sta bih tamo radio jer se u medicinu ne razumem.

Nemam decu ali gledam bracu koja imaju potpuno drugaciji pogled na to a cerke su im rodjene iste godine, 3 meseca razlike.
Koliko jedan bezi od svega toliko drugi pomaze i vidi se razlika jer svima godi da se podele obaveze, kako roditeljima tako i deci.

Dva pitanja

Koliko ste kao muškarci spremni da majci svoje dece pomognete u procesu podizanja dece, počevši od menjanja pelena, buđenja u sred noći, izlaženja u susret potrebama koje porodilja ili trudnica ima, usled mnogih promena koje joj se dešavaju?
Prvo pitanje...ne bih. Ogadilo bi mi se i ko zna da li bih imao troje dece :zcepanje: . Ovo drugo je pod obavezno.

Dva pitanja

first of first, prvo treba ispaliti rafal u snajku. :lol: Pa vodati na kontrole do porođaja. Nisam prisustvovao sve ostalo sam radio.

Dali biste (ili ste već) prisustvovali porođaju? Kakav je stav po tom pitanju?
Nisam prisustvovao.
Ne mogu reći da je bila zajednička odluka, tj. rekao sam da mi nije problem da prisustvujem, ali je supruga srećom dobro procijenila da to nije za mene.

I zaista, kada mi je kasnije prepričala neke stvari...dobru je odluku donijela.
Da citiram mog oca, ne podižem njenu djecu, već svoju.
Tako da, nemam osjećaj da sam bilo kome pomagao.

Nisam prisustvovao.
Ne mogu reći da je bila zajednička odluka, tj. rekao sam da mi nije problem da prisustvujem, ali je supruga srećom dobro procijenila da to nije za mene.

I zaista, kada mi je kasnije prepričala neke stvari...dobru je odluku donijela.

Da citiram mog oca, ne podižem njenu djecu, već svoju.
Tako da, nemam osjećaj da sam bilo kome pomagao.
Vašu zajedničku
Da

Kosta a ne koristi.....a i filmovi promovisu da zena mrzi u tom trenutku , a to mi ne treba...
Tako da mislim da ne bih prisustvovao porodjaju....
A kad se setim kad sam ja bio u bolovima u bolnici , nesto ne bih ni ja to zeleo kao pacijent, posle svega moze, ali dok sevaju gromovi ne.....treba ti doktor, sestra i koncentracija..

Back