Приступница у СНС за живот Србије!

није пораз бити члан партије која одлучује о судбини српског народа , мислим до неке мере , бити члан СНС значило би бити ту када се доносе одлуке које требају бити у интересу народа и оно што је добро представљати а лоше уклањати ..
Nadam se da ces tako biti ponosna i kada go*no padne i kada bude trebala da se preuzme odgovornost za svo zlo koje ste napravili.
 
download.png
 
Dobro bre, što vi naprednjaci lepo ne kažete ''Morao sam da uđem u stranku da bih sačuvao/dobio posao. Morao sam, ucenili su me. Nemam gde. Mlad sam, hoću da jedem, hoću da jebbem, a to košta.'' Što se stalno krijete iza nekih uzvišenih motiva kad svi znamo šta je u pitanju?

Ма већина се не крије, што је сасвим у реду.

Мада, морам да признам да знам пар будала који су стварно у СНС из неких уверења. Не знају баш најбоље да их артикулишу, али пошто су на истом на чему су били и пре уласка, несумњиво су из уверења.

Не припадају друштву бистријих потока, али нема везе, поштујем их.
 
Demokratiju treba unistiti i trajno obiljeziti kao neprijatelja carevine #1, neprijateljski franacko papsku teroristicku aktivnost usmjerenu ka unistavanju drustva i drzave i pravljenju franacko papske teroristicke neprijateljske ustaske zupe na carskoj zemlji pravde, zajedno naravno sa svim banditskim franackim NATO banditskim zemljama i vojskama i njihovim satelitima.
 
ауторска тема

Сведоци смо , то нико не може више да спори , да је СНС једна од најјачих партија , непобедива до сада .њена јачина се може мерити , до неке мере , са јачином СПС у златна времена и сви су изгледи да ће тако остати још дуги низ година ..Сваки покушај да се СНС ослаби до сада су били неуспешни , политка СНС је државничка , праведна , ради се у интересу Србије и српског народа , али ту постоји један проблем а то је дубока држава ДОСА која прави своје језгро у СНС , то су бивши чланови ДОСА , уједињених региона и сви остали опортунисти који ову странку користе да би профитирали и чак је користе да би је ослабали и ојачали своје бише партије , ткз досовски спавачи ..

Приступница СНС сви родољуба не би била издаја , на против била би окаркетрисана као борба за Србију против оних који је унутра разарају . стога Милица је била у праву када је прешла у СНС и то треба сви остали да следе .

досовски спавачи морају да се елминишу из редова СНС и збого тога проступница у СНС је приступница ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ !

идем и ја , ето ме Милице .

Ne znam da li si svesan do koje mere je debilno ovo sto si napisao. Podebljao sam sustinu.

Znaci najjaca partija iz nekog razloga MORA da u sebi ima izdajnicke elemente DOS-a koji profitiraju - vec ovo je debilarija samo po sebi.

Dalje, na kome i cemu profitiraju ti DOS elementi? Pa na drzavi tj narodu.

I sad se vratis na pocetak podebljanog teksta koji kaze da je politika SNS drzavnicka, pravedna i radi u interesu Srbije i naroda - pa kako radi u interesu drzave i naroda kada u svojim redovima ima izdajnike i lopove koji profitiraju na drzavi i narodu. POTPUNA SIZOFRENIJA.

Dalje, ako i ima elemente DOS-a u sebi, KAKO TO DA TI ELEMENTI IMAJU MOC/VLAST da profitiraju? Ne moze svaka susa u SNS-u da profitira, moze samo onaj ko ima pravo odlucivanja, potpisa i tako te stvari, a to je prilicno ogranicen broj ljudi. Znaci zasto pravedna stranka koja radi u interesu drzave i naroda stavlja na rukovodeca mesta izdajnike i lopove? PONOVO SIZOFRENIJA.

I na kraju ispada da si ti neopevana budala kada ulazis u takvu stranku.

A nisam ni pomenuo Kosovo i Metohiju, tu je tek cirkusijada na stoti stepen...
 
Demokratiju treba unistiti i trajno obiljeziti kao neprijatelja carevine #1, neprijateljski franacko papsku teroristicku aktivnost usmjerenu ka unistavanju drustva i drzave i pravljenju franacko papske teroristicke neprijateljske ustaske zupe na carskoj zemlji pravde, zajedno naravno sa svim banditskim franackim NATO banditskim zemljama i vojskama i njihovim satelitima.

Parlamentarnu demokratiju treba unistiti.

A treba uvesti direktnu demokratiju.
 

Back
Top