Pristojna Srbija je ona u kojoj se ni u najluđim snovima nijedan građanin te iste Srbije ne zove fašistom ili Hitlerom. Trebalo bi uvesti posebne sankcije za svakog ko te reči izgovori jer se time vređa neprebrojani pali srpski narod kroz borbu protiv najvećeg nečoveštva ikada igde jer smo ovde svi, i levičari, i desničari, i neznamkudičari zahvaljujući njima.
Čak i u predizbornoj pljuvačini se treba uzdržati od tako odvratne malicioznosti i pustiti narod da veruje kako su svi ti ljudi iole vaspitani, obrazovani, prokultureni, ali i svesni onoga što govore.
Strašno!
Zgrožena sam, želim da me neko uštine pa da se probudim jer ovakvo igranje rečima je pre svega društveno opasno, a ljudi koji nas predstavljaju bi trebalo da znaju da snose društvenu odgovornost za sve što rade i govore.
Što se mene tiče, onog trenutka kada je predsednik AV lično nazvao opoziciju grupom fašista, bio je kao ona dobra krava koja da dosta mleka a na kraju ritne kofu i mleko se prospe po zemlji, pomeša sa đubretom, i ničemu više ne vredi.
Ja decenijama nigde nisam čula da iko ikog zove fašistom, i eto... pred izbore danas moram da to slušam jer je očito izgubljen svaki kompas, svaki osećaj za meru, ili bar želju da se bude bolji od onoga ko je tako nešto započeo!