jelena1991
Domaćin
- Poruka
- 3.791
jelena izvini mozda je ovo mnogo glupo pitanje, ali sta je to dc++?
Idi na googl i tamo ces naci sve sto te zanima(u pitanju je hub),ja sam ovo nabavila nedavno i odlicno je. Tu ces naci sve sto ti treba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jelena izvini mozda je ovo mnogo glupo pitanje, ali sta je to dc++?
Hvala ti puno, ali neznam sta dalje
Isao sam na google i pratio sva uputstva.
Instalirao sam program apex dc++.
Sta sad uopste ne razumem kako da ja skinem prison break.
Molim te za jos malo pomoci.
Hvala unapred!!!
A kada se skida sa rapidshare-a da li mora da se plati ili postoji neki drugi nacin?
Bice prikazana u ponedeljak, 21.01.jel neko gledo s3 e10 ako jest mozete mi poslati adresu na private ja je ne mogu nikako naci
Pozdrav i tebi, ali ovo ne deluje bas ubedljivo.Ja licno bi voleo da se vrati, ali ne verujem da hoce...Pozdrav svima posle duze vremena,(a narocito po jedan za Miska85 i ASDS-a, cini mi se), i jedan lep odlomak za sve koje to mozda zanima :razz: , pa, da ne bi bilo izmisljanja i nagadjanja, procitajte i prosudite sami!
"Svi koji su odgledali do sada emitovanih 8 epizoda 3 ciklusa svetske tv atrakcije "Bekstvo uz zatvora", nisu mogli da veruju da su autori odlucili da tako brutalno odstrane jedan od kljucnih, posebno zenskih, likova serije. Ali ne brinite se- dr.Sara ce kako-tako, iakoto trenutno izgleda nemoguce, biti vracena u pricu... "
I za kraj najveci pozdrav nekome ko je imao najvise vere od pocetka i ko je prvi i posumnjao u Sarinu smrt, a potom je jos nekoliko nas to prokomentarisalo... to je anya_misic, naravno!

ja sam čula samo negativne komentare na treći serijal...mada, po meni cela serija ne valja

OPET TE CUJEM...
ako neko ima 10. epizodu neka mi posalje link na PP!!! Pozdrav svim fanovima PB! Jel' tacno da ce treci serijal imati samo 13 epizoda?? 
Vecares ce epizoda biti emitovana u Americi, znaci tek sutra mozes da je skidas.Poz, ljudi,ja sam upravo zavrsio sa gledanjem 6. epizode 3. serijala i prezadovoljan sam serijom. Mislim da je ovo jedna od najboljih serija ikada napravljena. Samo me zanima,da li neko od vas ima informaciju gde mogu da skinem 10. epizodu,jer sam procitao da danas treba da izadje,a 9. sam vec skinuo... Poz svim zavisnicima PRISON BREAK-a...![]()
![]()

Torenti i lokalni DC++ hubovi...
Ne mogu da docekam desetu epizodu, pojeo sam sve nokte danas
@nislya
Odakle ti to? Svaka sezona ima 22 epizode...ali moguce da ce Michael pozuriti sa begom iz Sone...