Ова серија је потпуно иста као и Изгубљени.
Нешто сасвим ново, узбудљиво и другачије од осталих америчких глупости које нам сервирају.
Ajde navedi mi bar jednu slicnost, posto je ja ne vidim...
Ne da nisu iste nego nemaju dodirnih tacaka.
I ja sam rado gledao Prison Break (bar prve 2 sezone) ali u poredjenju sa Lostom serija ne donosi nista novo i nevidjeno.Ta tema o nevinim osudjenicima koji cine sve moguce i nemoguce da dokazu svoju istinu dok su protiv njih svi mocnici sveta (nikad ne znaju kome da veruju, ko ce im zabiti noz u ledja...) ispricana je vec milion puta u Holivudu i spada u totalni klise.
Sve je toliko predvidivo da nemam reci.I gde smo dosli posle dve sezone?Nigde, vratili se na pocetak...
Prica sama po sebi nije ni malo inventivna.Nevin zatvorenik, gle cuda, nikad do sad vidjeno na ekranima!
Ajde dobro, priznajem da je bilo bar naizgled napetih situacija koje su drzale paznju, ali sa ovom usiljenom 3. sezonom serija mi se toliko zgadila da nemam reci...Prvu ezonu am gledao samo jer me je zanimao nacin na koji ce pobeci iz zatvora, drugu nekako po navici a trecu... rekoh vec.
Ispada da je 'kompanija' sve unapred planirala i da ga je poslala u Panamu samo ne bi li izvukao nekog lika iz zatvora, ma daj!Drze predsednicu USA u saci a ne mogu da izvuku nekog pisljivog robijasa iz zatvora u kome inace nema cuvara...
Za razliku od PB, Lost ima potpuno originalnu i misterioznu pricu, jeste da malo razvlace i daju nam na kasicicu ali onaj ko pazljivo prati seriju shvata koliko je sve do detalja dobro isplanirano, uklopljeno i sto je najbitnije nepredvidivo.Sta bi nas inace vuklo da gledamo dalje?