Prison Break

Osim prvog serijala,sve ostalo je malo dosadno i previse predvidljivo.....Realno takvo bekstvo nikada ne bi uspelo....Scofielda previse prati sreca...Koja je verovatnoca da ce cimer mu biti Sukre???

Ma najjaca serija ikada, ne propustam je uopste...i molim vas, mrzim kad mi ljudi pricaju sta ce da se desi u iducoj epizodi i u buducnosti... ne zelim da znam!! :D
Inace, i moja razredna luduje za ovom serijom :D :D

Pred pocetkom serija je bila toliko najavljivana i reklamirana,da sam jedva docekao prve epizode,kad ono-sranje.Posle sam i prestao da gledam i prebacio se na Desperate Housewives

Ова серија је потпуно иста као и Изгубљени.

Нешто сасвим ново, узбудљиво и другачије од осталих америчких глупости које нам сервирају.

Dajte bre ljudi pa Lost mnije ni blizu Prison break-u... Ali naravno ukusi su razliciti...
Mene je samo razocarao kraj 3 sezone, i nadam se da sa Prisonom nece biti isto...

Mislim da su scenaristi Lost-a najgenijalniji!Serija je totalno nepredvidiva i uvek ti daju nesto cemu se najmanje nadas.
Prison Break...Hm....Mislio sam posle prve sezone da bolju seriju necu videti.Ali onda...
Lost.

Mislim da su scenaristi Lost-a najgenijalniji!Serija je totalno nepredvidiva i uvek ti daju nesto cemu se najmanje nadas.
Prison Break...Hm....Mislio sam posle prve sezone da bolju seriju necu videti.Ali onda...
Lost.

Сада сам погледао једну епизоду из прве сезоне, што сам пропустио док се серија још емитовала на Пинку, ону о Локу и пресађивању бубрега и... :shock:

'Ајмо на тему о Изгубљенима. :)

Још мало па нова епизода БИЗ-а. :) Било би лепо ако би дали опет две. :)

Lost.

U prvom serijalu Majkl ima sve isplanirano.Desi se ponesto ne predvidivo al se ipak nadje resenje. U drugom serijalu ama bas nista ne ide po planu i to me malko nervira.Al i dalje gledam.:D

Ma ne mogu nista da kazem.Dobro je sto ova serija postoji jer dosta mi je bilo gluposti.
Treba se opustiti i sve sto volimo gledati gledajmo povrsno,a ne da zalazimo u svaki detalj i trazimo rupe u scenariju.Jer Prison je serija iznad proseka i slobodno se moze pratiti bez mnogo kukanja i cepidlacenja.To da ostavimo filmskim kriticarima.

Ова серија је потпуно иста као и Изгубљени.

Нешто сасвим ново, узбудљиво и другачије од осталих америчких глупости које нам сервирају.

Ajde navedi mi bar jednu slicnost, posto je ja ne vidim...
Ne da nisu iste nego nemaju dodirnih tacaka.
I ja sam rado gledao Prison Break (bar prve 2 sezone) ali u poredjenju sa Lostom serija ne donosi nista novo i nevidjeno.Ta tema o nevinim osudjenicima koji cine sve moguce i nemoguce da dokazu svoju istinu dok su protiv njih svi mocnici sveta (nikad ne znaju kome da veruju, ko ce im zabiti noz u ledja...) ispricana je vec milion puta u Holivudu i spada u totalni klise.
Sve je toliko predvidivo da nemam reci.I gde smo dosli posle dve sezone?Nigde, vratili se na pocetak...
Prica sama po sebi nije ni malo inventivna.Nevin zatvorenik, gle cuda, nikad do sad vidjeno na ekranima!
Ajde dobro, priznajem da je bilo bar naizgled napetih situacija koje su drzale paznju, ali sa ovom usiljenom 3. sezonom serija mi se toliko zgadila da nemam reci...Prvu ezonu am gledao samo jer me je zanimao nacin na koji ce pobeci iz zatvora, drugu nekako po navici a trecu... rekoh vec.
Ispada da je 'kompanija' sve unapred planirala i da ga je poslala u Panamu samo ne bi li izvukao nekog lika iz zatvora, ma daj!Drze predsednicu USA u saci a ne mogu da izvuku nekog pisljivog robijasa iz zatvora u kome inace nema cuvara...
Za razliku od PB, Lost ima potpuno originalnu i misterioznu pricu, jeste da malo razvlace i daju nam na kasicicu ali onaj ko pazljivo prati seriju shvata koliko je sve do detalja dobro isplanirano, uklopljeno i sto je najbitnije nepredvidivo.Sta bi nas inace vuklo da gledamo dalje?

Eh, u sta se pretvorila ova tema...
Sve same napaljene devojcice koje balave za glavnim glumcem.Steta sto on preferira decake.
Dobro priznajem, i meni je mnogo simpaticna Evangeline Lily (Kejt) iz Losta, i to je samo razlog vise da gledam seriju, svakako ne bi bilo dovoljno da je radnja slaba... :)

Back